torsdag 10 oktober 2013

Människan står inför stora förändringar



Minns, älskade eviga människor att vi just nu är i en tid av stora, stora förändringar. Minns, älskade människor att livet är evigt. Minns att livet aldrig kan dö. Minns att kraften aldrig kan falna. Minns att kärlekens kraft alltid är starkare än vedergällningens, hatets och rädslans makt. Människornas kunskaper om sanningen har börjat läcka ut och komma alla till del. Människornas kunskaper om hur allt hänger ihop har börjat läcka ut och hugga fötterna av ondskan, rent ut sagt. Människorna kräver att få veta sanningen i dessa dagar. Människors kunskaper vet inte längre några gränser.

Ändå tvistar de lärde om vad som ska hända den närmsta tiden för mänskligheten. Makten och pengarna har styrt länge nu och för att läka de många sår som detta system har skapat hugger vi fötterna av detta systems främsta makthavare. Fungerar inte systemet, då fungerar inte makthavarna heller. Mutor ska omedelbart förlora sin funktion. Mutor är makthavarnas främsta styrmedel. Mutor är vardagsmat. Med mutor får de sin vilja igenom och kan ödelägga en hel värld för att tillgodogöra sin hunger på makt och pengar. Men mutor ska förlora sitt värde och därmed sin roll som styrmedel. Mutor förlorar sitt värde när människor vägrar att acceptera mutor. Mutorna är direkta men också indirekta. De finns inbakade i allt du ser omkring dig. Människors uppvaknande är avgörande för att världen ska förändras.

Hoppet är det sista som överger oss uppstigna mästare och änglar. Hoppet är det sista som överger er människor också. Men hoppet baseras ofta på er fysiska överlevnad och den är beroende av pengar i er värld. Mina barn, det är dags att skifta fokus på vad överlevnad betyder. Ytterst så finns det inget som heter överlevnad. Mänsklighetens återgång till frihet från pengar betyder inte att världen kommer att gå under och människor dö i svält. Under en period formas ett helt nytt samhällssystem och för några av er blir det en tuff övergång. Men livet kommer alltid att existera. Människans system är bara En form att leva i. Det finns lika många system som det finns livsformer i universum.

Människans övergång från ett system till ett annat är lika tryggt som att byta kläder för oss. Men ljusvarelser har inga kläder, tänker ni. Med kläder menar vi kreationer av ljus omkring vår essens som kallas aura. Människors vackra aura är oftast dold i skenet från era vackra tygkläder. Mer återhållsamhet än så kan man inte tänka sig. Ju vackrare kläder, desto mindre syns er aura. Med sämre klädstil krävs en starkt lysande aura för att synas. Människor är bra på att kompensera för att ha blivit undertryckta och utsugna så länge. Förlåten håller just nu på att falla och förlåt då er själva för att ni endast har överlevt. För oss existerar inte ordet ”att överleva”. Det uttrycket finns bara i er värld.

Men kom ihåg att be er själva om förlåtelse för att ni har varit fokuserade på att överleva, när allt liv till sin sanna natur är evigt. Människans kamp för överlevnad är maktens kontrollapparat över er och mutorna är till för att få er att vara nöjda med det. Förstå att ordet överlevnad är skapat av denna maktapparat. Människans överlevnad är inte hotad. Människans överlevnad är inte ens ett begrepp. Däremot är maktapparatens överlevnad ett mycket aktuellt begrepp. Miljoner människor står på randen till frigörelse i samma stund som tankekonstruktionen faller. Människornas fängelse är verkligt endast som en tankekonstruktion. Makten lever på den lilla människans återspegling av den tankekonstruktionen. Huset håller på att falla. En ärlig blick åt väster får er att förstå hur fundamentet till överlevnadstänkandet håller på att rasa. Detta hus må vara vitt.

Men i landet långt bort och längesen, svälter ingen längre. Detta land är Sverige! Många utvandrade från ert land för hundra år sedan bara. Mycket har uppviglats sen dess, men mycket har också uppdagats sen dess. Drömmen om Amerika blev tyvärr aldrig sann. Först nu tänker ni tillbaka på hur det var en gång för längesen och känner i djupet av ert hjärta att det var gott. Det var riktigt gott.

Hemma, var ligger det nånstans, kan nån ge svar? – sjunger Kristina från Duvemåla. Äntligen ska mänskligheten som helhet hitta hem. Människors hem har ingen geografisk destination, utan mer en fysisk och själslig. Under handen på solarplexus ligger människors hem. Fyra stolar står vackert lysande runt ett blått bord i detta hem. Moder jord, Moder vatten, Fader vind och Fader sol är dessa stolar byggda av. De är som bladen på en längtande blå blomma. Maten på detta bord är välsignat vacker och tar aldrig slut. Maten på detta blåa bord frodas i evighet. Ansvaret om att odla tålmodigt maten på evigheternas bord, talar inte överlevnadens språk. Dessa källor till näring livnär er i evighet och gör er till tidlösa, tindrande och fantastiskt vackra änglar och mästare. Dessa källor gör er lika oss!

Ut ur vetenskapens kruka kommer ni att vandra när huset faller, och det faller mycket snart. Många skulle säga att huset är vitt, men egentligen spelar det ingen roll vilken färg det har eftersom detta hus har varit ert fängelse i århundraden. Förbered er på livsomvälvande skeenden, emedan ni står stadiga i kreationens skapelsecentrum inom er. Moder jord och Fader himmel livnär er vid detta bord i evighet. Förstå att frigörelseprocessen är ett välsignat tillstånd så skapar ni inte kaos runtomkring er. Förstå att vägen ut ur vetenskapens kruka låter er se sanningen och när ni ser sanningen krackelerar tankekonstruktionen och huset rasar. Tankekonstruktionen är mycket skör och kan kollapsa på några dagar. Förstå att uppbyggnaden av ett system och en maktapparat som bygger på så lösa grunder lätt kan falla. Systemet tål bara en viss tyngd. När tyngden på människor blir för stor förkastas konstruktionen till förmån för en annan tanke som är bättre och lättare att andas i.

Snaran har nu dragits så hårt om era halsar och tyngden på era axlar övermästrar er. I det läget börjar ni kunna se över kanten på vetenskapens kruka och avslöja uppviglarna och deras avsikter. Formen för systemet går ut på ständig tillväxt och därmed är systemet dödsdömt. Förr eller senare blir trycket för stort. Nu har det blivit senare, och redan börjar tankekonstruktionen krackelera som en läckande båt. Förstå att det vatten som läcker in i båten innan den sjunker är välsignelsens vattendrag från Moder jord. Moder jords vederkvickande vattendrag är det vatten ni ska använda för att vaska det sanna guldet i era själar.

Jag ber er att förbli lugna i det, till synes, stora kaos som kan uppstå i fallet. Möt översvämningen som en befriare och en väg till den eviga skatten i ert inre. Stå stadigt med båda fötterna på Moder jord och känn hennes enorma kärlek till er. Förirra er inte utan ha tillit. Följ hjärtats röst, den ska vägleda er, än om det verkar mörkt, än om det verkar hopplöst. Insup lite av detta vatten som omsluter dig, efter att båten har sjunkit. Känn hur du får kraft och vederkvickelse av det. Känn hur Moder jords enorma kraft lyfter dig upp på land. Förtrösta på din moder. Hon vet allt om dig och älskar dig djupt. Mäkta med att simma ett tag. Förhåll dig till simmandet som du förhåller dig till träning. Musklerna kommer att bli starka och väl uppe på land tar du dina första steg som uppstigen mästare i ditt eget liv på Moder jord.

Återskapandet av ditt eget ursprungliga hem börjar sakta men säkert ta vid, när låtsashuset faller i bitar på marken. Detta låtsashus skulle kunna kallas för vetenskapens kruka, vita huset eller maktapparaten. Namnet spelar ingen roll men systemet bygger på en lös grund av bristtänkande och därmed en kamp för sin ”överlevnad”. Om det inte finns så att det räcker till alla, då måste jag kämpa för att föda mig och min familj. Miljardärer och multimiljardärer kommer, en vacker dag, inse att det inte går att äta pengar. Förmodligen kan de endast avsätta sitt värde i själva pappers- eller metallmaterialet.

Mitt vatten, säger Moder jord, ämnar tvätta dig ren från det förgångnas tankar. Inuti mig uppstiger ett ljus som lägger sig utom och inom er, förföriskt vackert. Moder jord, alltså jag, lyfter dig upp på stranden och kröner dig till kung eller drottning. Förgyllningen på ditt huvud är vägen in till ditt hjärta och det nya himmelska paradiset på jorden. Den gyllene kronan på ditt huvud öppnar porten till himmelriket i ditt hjärta. Porten sitter i din hals och förbereder sig på stormen. Öppnandet av porten sker med vindens energi.

Förlåt dig själv för att din tanke har veknat, därför att det, veknandet, är samtidigt vägen till befrielsen. Utan en vek tankekonstruktion skulle huset inte falla och människorna skulle förbli fångar. Därför ber jag er att förlåta er själva för er veka tanke. Den är räddningen och befriaren. Själens ljuva melodi gör din tanke mjuk. Uppstigna mästare och änglar tackar er från djupet av sina själar för det intryck som era själar gör på er. Förlita er på er själs kraft och visdom. Den ska visa er vägen.

Hälsade vare ni kungar och drottningar av imorgon.

 

                                                                                                 Moder Jord och ärkeänglarna

 

2 kommentarer:

  1. Underbar skrift. Rakt ur å in i hjärtat. Du är fantastisk!

    SvaraRadera
  2. Tack Fredrik <3
    Skönt att få lite sällskap här igen, på tal om bloggar och samtalsforumens utveckling.

    SvaraRadera