måndag 3 oktober 2011

Budskap 1; Den du är!

Den DU ÄR, visar sig när den du inte är, försvinner. Den du inte är, är mycket lättare att verifiera. Du är inte dina tankar, dina känslor och dina kvarlåtenskaper. Du är välsignelsens form från evigheten. Arbetet med att upptäcka vem du egentligen är, fortgår hela tiden. Vi som vägleder dig kommer verka för att lust och fägring stor, känns igen så som välsignelsens märke. Vi som vägleder dig kommer verka för att kontakten med ditt eget inre andrum blir kostruktivt i den bemärkelse att luften du andas kommer att öppna dörren till himmelriket. Ta en djup suck av lättnad och känn andetagets konstruktiva kraft öppna porten i halsen. Tomhetskänslan kommer att försvinna när du upptäcker den enorma skatt som ligger dold i ditt hjärta.

Evighetens bok läker alla sår och talar tidlöshetens språk. Lägg handen på hjärtat och läs sanningens ord. Välsignelsens tid är här. Moder jord och Fader himmel lägger sin hand på din kind. Varsamt kommer du att lyfta blicken och sakta förstå att konstruktivitet formar välsignelsens form i från evigheten och den fylls av din moder jord och fader himmel. Välsignelsens form, det är du! Du är konstruktiv därför att känslan och tanken har du fått för att vara konstruktiv. Dock är du inte dina tankar och dina känslor. Dessa instrument finns hos dig att använda konstruktivt för att skapa den välsignade och eviga formen, som är DU.

Du välsignades med en kropp och den eviga formen skapar du själv med hjälp av konstruktivitetens nycklar... tanke och känsla. Dessa nycklar kommer att vägleda din själ att konstruera en väv som liknar en puppa. Denna puppa är konstruktivitetens kära, kära form som leder till att en vacker fjäril kan vakna. Du är en vacker fjäril som kommit till Världen för att känna igen dig själv. Du är kärlekens konstruktiva vingslag. Du är källan till allt liv. Du är andetaget. Du är livspulsen. Du är vägen. Du är allsmäktig. Du är allseende. Du är leendet på mina läppar. Vårt käraste barn, är DU.
                                   
                            Din moder och fader i evigheten

2 kommentarer:

  1. Tack själv Björn... det har varit tyst här ett tag. Lustigt, jag var precis på väg att gå in på din blogg, eftersom det var evigheter sedan.

    SvaraRadera