onsdag 4 december 2013

Det lider mot jul och Jesusbarnets födelse kan beskådas under en ny Betlehemsstjärna




 
Äntligen har det skett som alla har väntat på i evinnerliga tider. Människan har äntligen vaknat och kyssäkta läppar ler mot varandra nu. Musiken i er värld har äntligen fått upprättelse. Välsignade människobarn, ni är vakna nu! Hur känns det att äntligen se allt klart?
 
Hur känns det att vara medveten om att lovsången i ditt inre, ljuder som ett resultat av att du äntligen börjat spela på livets strängar. Musiken som flödar ur djupet av din själ är världens lön och ett genuint erkännande från din Moder Jord och Fader Himmel. Först nu är människan medveten om att dikt är verklighet. Melodin som klingar i ditt inre är en lovsång och en hyllning till livet. Förstå att verkligheten är ursnygg och ljuvligt annalkande. Värmen som du känner från en annan människa kommer egentligen från dig själv. Men den andra människan lyfter på locket till den smäktande tonen i ditt inre som talar om att du är vacker, vaken, upplyft, läcker, tjusig, viljestark, vis, kärleksfull, kraftfull och utmärkt bra i alla hänseenden.

 
 

Återstoden av ditt liv kommer nu att gå ut på att vaka över dessa inre, ljuva toner. Förlöjliga inte dig själv för att du ser din egen skönhet. Förty så skapade Gud världen. Han skapade den till sin egen avbild eftersom det han såg i sitt inre var skönt. Det var vackert och det klingade ljuvligt till tonerna av kärleksfröjd. Sanningen om kärlekens upprinnelse vilar i djupet av din själ. Hell dig Maria! Tack för att ditt barn tog livet tillbaka till jorden så som det var tänkt. En skurkaktig värld mötte dock detta barn. En del människor tog honom till sina hjärtan medan andra försköt honom. Människorna älskade och hatade honom, men kärlekens kraft fann en väg ut i kylan. Människorna valsade runt honom och försökte förstå vem han var. Men först nu börjar ni människor förstå vem Jesus är. Först nu börjar ni se ljusets kärleksfulla kraft i Jesus eftersom detta ljus också börjar lysa inom er själva.




Människorna känner äntligen igen sig i Kristus. Under handen på solar plexus har livet vaknat inom er. Människan är äntligen vaken, men du förstår kanske inte vad känslan i ditt inre vill säga. Människans vakna tillstånd är samma som skedde med Maria. Hon tog emot ett gudomligt frö. Hon blev befruktad av Guds heliga ande och födde en son. Marias son är livet självt som Fader Himmel och Moder Jord har skapat som en avbild av sin egen skönhet. Under handen på solar plexus skapas detta barn. Du blir också befruktad av Guds heliga ande. Du som är ett barn av Moder Jord och Fader Himmel välsignas med detta barn. Först när du själv upplever det välsignade ljuset och värmen i ditt inre som aldrig slocknar, förstår du att du verkställer det himmelska riket på jorden, som Jesus talade om. The kingdom of heaven is within you, and whosoever shall know himself shall find it.




Tre vise män förutsåg denna ljusets ankomst till världen redan innan Jesus föddes. En stjärna hade tänts på himmelen och den förebådade hans ankomst. Förstår ni analogin med den tid ni befinner er i nu. En stor och starkt lysande stjärna har tänts på er himmel, så här strax före jul år 2014. Förstår ni symboliken i detta? Den stjärna ni ser lysa på er himmel har fått namnet ISON och är en komet. Förmodligen var Betlehemsstjärnan också en komet som sågs lysa på himmelen. Förstår ni att denna händelse i er tid, inte är en slump. Den har kommit för att tala om för er att en frälsare är född. Utom alla tvivel är det så. Frälsaren är på väg att födas nu. Detta barn ligger i era magar och väntar på att födas till den här världen. Han som kom i Herrens namn för tvåtusen år sedan, ska nu komma i Moderns och Faderns namn, uppstånden igen ifrån de döda på tredje dagen. Tredje dagen är äntligen här.

Uppstigningen i er tid handlar om detta. Väck det eviga livet till liv inom er och se hur gudomligt ljus ska spridas runt er. Ni är själva detta ljus som kommer till världen. Förebådelserna om att det triggas igång uppstigningar och uppvaknanden, på grund av enorma mängder energi som strålar ner på jorden från kosmos, är vuxna människors sätt att förklara vad det är som sker med er nu. Hur vore det om ni ser sanningen om den saken. Människan själv är triggerpunkten. Människan själv är skaparen av allt liv och all energi. Människan själv är ljusets upprinnelse. Människan själv är livets ursprung och snart kommer ni alla se hur det egentligen hänger ihop. Hålet som har skapats i universum i ert solsystem, är en tids- och rumsportal som länkar samman allt liv i etern. Den har uppstått pga att livets triggerpunkter har sökt och funnit varandra. Tillsammans med era stjärnsystrar och bröder har ni skapat detta ormhål som nu sammanlänkar er med varandra. Människorna på den här planeten och på andra har kommunicerat livstoner och skapat förutsättningar för att lyfta på tidens och rummets förblindande slöja.


 
 
Det är dags att verka i sin vakenhet nu. Miljoner människor har vaknat världen över och äntligen kommer födelsens mirakel att ske. Människan bär på krubban i sitt inre. Krubban ligger belägen där ni har handen på solar plexus. Förfäderna har skickat en komet till er jord för att förebåda detta födelsens mirakel och ljusets återkomst. Förlöjliga inte dig själv genom att tänka litet, om dig själv. Du är stor, det största man kan tänka sig. Då och sen existerar inte. Förstå att livet skapas i detta nu, hela tiden. Förlöjliga inte dig själv. Människorna är själva skaparen. Förstå att Gud har skapat sig själv om och om igen, tills den dag han klev upp på land och fick två ben. Denna process har utan tvekan låtit Gud växa i sin egen skönhet. Förlöjliga inte dig själv. Moder jord är stjärnstoft som, likt kometen ISON, förebådade skönt och vackert liv.

Utan stjärnstoft finns inget liv. Stjärnstoftet är glödande och låter livet fortsätta i evighet. Fördelningen är skiftande men livet är konstant. Det lider mot jul underbara stjärnskott på jorden. Det lider mot jul och den vakna människan kan beskåda Jesus födelse på mycket nära håll. Han som kom i Herrens namn ser dagens ljus. Han som kom i Herrens namn kommer nu i Moder Jords namn. Människorna som ser sin själ vakna och tända detta gudomliga ljus i sitt inre förbereder livets återkomst och uppståndelse. Dessa människor har ett enda uppdrag i livet och det är att låta sanningens ljus flöda, flöda och flöda ut i etern och skapa liv, lovsång och åter liv i universum. Det ljus som sägs flöda in över jorden nu, kommer ifrån er själva. Det strålar ut ifrån er och gör en loop och kommer tillbaka. Förstå att det massiva flödet av energi som kommer in över er uppdagas i detta nu, men det är välsignade rester från urminnes tider som ni själva är skapare till.

 


Musiken ska hjälpa er människor att ta tillbaka er kraft och den sköna himmelska tonen som är er given från begynnelsen. Följ hjärtats vågade vingslag och kom ihåg kraften som en gång mynnade från er själva. Höj era glas och skåla för att dina förfäder vägleder dig i detta återerövrande. Tillstå att själens ljusrevolution är magnifik. Människor ser livet för vad det är. Hur många är det inte som kommer ihåg hur kärleken lägger sig som en varm filt omkring sig på kvällen och kysser pannan godnatt. Mammor och pappor har alltid gjort så. Omhulda och ta hand om är en moders och faders uppgift, så även vår uppgift. Förstå att din eviga moder och fader alltid omhuldar dig och tar hand om dig eftersom vi älskar dig djupt, högre än livet självt. Förstå att det enda som är högre än livet självt, det är kärleken till livet. Det är tack vare denna kärlek som livet kan fortgå. Det är skapelsekraften. Människans essens består av denna kraft. Det är denna kardiologiska kraft som börjar vakna inom er och redan har vaknat inom er.

Människans blod är heligt och intelligent. Följ ditt hjärtas slag och känn hur blodet kommunicerar med din kropp. Förstå att kroppen står i kontakt med Moder jord och Fader himmel. Inse kardiologins nya uppgift. Erövra den inbyggda intelligensen i ditt hjärta och ditt blod. Möjliggör för stjärnstoftet inom dig att luckras upp och följa med blodflödet runt i din kropp. Upprinnelsen till allt liv har legat inkapslat i ditt kött och blod. Förlöjliga inte dig själv. Förstå att du är allt som är. Du är allt liv inkapslat i en begränsad form. Låt dig inte begränsas av den formen. Nöj dig inte med att se litenheten i ditt liv. Förgänglighet är bara en av livets skygglappar. Förgängligheten lägger sordin på det eviga livet. Förgängligheten kondenserar och faller ner som regn på era huvuden och döper er i det eviga livets namn. Marken ni går på låter förgängligheten återuppstå som vackra paradisblommor och ditt förgängliga namn ska blåsa bort med vinden och viska vackra ord i miljoner människors öron.

 

Förlåt dig själv för att du kämpar emot förgängligheten. Mitt barn, förgängligheten existerar inte. Förgängligheten är vuxnas sätt att tala om livets eviga potential. Skapelsens eviga potential är inbyggd i denna er luriga förgänglighet. Ärkeänglar, änglar, keruber, uppstigna mästare, andliga vägledare, förfäder och naturväsen hälsar att det är dags att börja höra och se det ni tidigare inte har hört och sett. De väntar er! De hälsar er och de älskar er! Hör upp och se hit, säger de. Följ deras råd och klä er vackert idag. Fäll upp slöjan framför ert ansikte och se hur ljuset och livet glittrar i er klädnad. Se skenet sprida sig ut, långt ut i kosmos. Se spiraler av ljus från er eviga klädnad sprida sig och skapa skeende och nytt liv. Förstå att ljuset kommer från er. Tro inte att någonting är en slump. Hem ljuva hem har börjat ta form på jorden. Ett hem att längta till. Det paradis som ni längtar efter ska uppdagas här. Följ sanningens ljus. Evigheten är du. Ljuset är du. Gud är du. Livets uppkomst är du.

 
Din eviga moder och fader i himmelen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar