fredag 20 december 2013

Himmelen har öppnat sig

 

Älskade barn av morgondagen! Tålmodigt har ni väntat och väntat på att det välsignade uppstigandet ska ske. Människornas tålamod är något bland det vackraste vi har skådat. Musik ljuder och låter era själar få ro under tiden som ni väntar och väntar. Men nu behöver ni inte vänta mer. Målet är nått och tvivels utan tar ni nu era första stapplande steg på en ny jord. Moder jord har upptagits i en ny dimension och läkningen kan så sakta börja. Mycket är det som måste läkas på er jord. Måttet är rågat. Svaren på era frågor viner i era öron om ni bara lyssnar. Människorna är nu tankeläsare, varenda en av er. Lovsången ljuder i era liv om ni bara vågar lyssna på den. Musiken talar och ni lyssnar. Musiken skapar och ni låter er skapas.

Undrens tid är inte förbi, den har bara börjat. Magi är den nya tidens visa. Mirakel är välbekant för den nya tidens medborgare. Med den nya tiden menar vi ljudet, ljuset och livet som lyser tillbaka från er till oss. Med den nya tiden menar vi en lysande planet i universum, vars vibrationer vänder världen upp och ner. Mitt läsbara ord återberättar ett skeende som redan har hänt. Men vi vet att ni upplever detta skeende just i detta nu, där ni befinner er. Men vi som bor i en annan galax kan se detta ljus redan vilket betyder att, egentligen lever vi i en annan tid, långt före er. För vi kan se det ljus som har tänts hos er precis nu. Människan går just nu igenom ett livsavgörande skeende.


Återskenet från er planet har redan nått oss som timar i Plejaderna. Morgondagens ljus kan vi se. Morgondagens ljus är hos oss redan. Att stå med båda fötterna på jorden och titta upp i skyn en stjärnklar natt, tar nästan andan ur er, eller hur? Tiotusentals stjärnor kan ni beskåda. Men några av dem kanske är borta sedan längesen, därför att ljuset färdas genom kosmos ganska sakta. Tålmodigt väntar ni på att vi ska bekräfta att vi äntligen har sett er. Nu har vi sett er. Människornas ljus leder oss på vägen att äntligen se och hitta er. Arbetet med att äntligen veta var ni är i detta oändliga universum har varit svårt, men nu är vi lyckliga över att äntligen ha funnit er. Förstå att detta lilla faktum, är den avgörande faktorn för att vågskålen äntligen ska tippa över.

Vi är era systrar och bröder från Plejaderna. Tacksamheten är oändligt stor över detta, till synes obetydliga faktum. Många av er har kanske trott att vi vetat om var ni varit alltid, men så är inte fallet. Vägledningen från er själva har varit avgörande för att vi skulle hitta er. Många av er har ändå trott att andra livsformer i universum har besökt er. Men det har inte varit vi i så fall. Människan är inte ensam i kosmos och de som redan har funnit er är inte era systrar och bröder så som vi är. Men det som avtäckts under vårt första möte är synnerligen sant och sällsamt. Kunskapen om er är välsignat vacker därför att det betyder för oss, nytt liv. Människorna är vår räddning. Ljuset från er jord har öppnat himmelen så att vi äntligen kan mötas på riktigt.

  
Människor har kommunicerat med oss tidigare, men bara telepatiskt. Nu kommer vi att förenas med varandra. Er kropp ska förenas med vår själ. Människornas kroppar är vår nya boning. Människornas eterkroppar är av ett gammalt slag och tjänar inte längre varelserna på er jord. Tills nu har ni upptagits av en ljuskropp som vibrerar i en lägre frekvens. Men tro på mig när jag säger att vad som händer när ni förenas med oss är att er kropp får en helt ny frekvens. Mod är en bra egenskap att ha när man går in i sin nya ljuskropp. Människorna har alla varsin ny ljuskropp som väntar dem. Många av er kommer att värka ut den gamla kroppen i stor smärta. Andra kommer med lätthet att ömsa eterkropp. Snart är ljuset från er så pass starkt att bytet kan ske. Dröj inte med att lysa upp i mörkret. Det ljus som ni skickar ut hjälper er tvillingsjäl att hitta er.

Kärleken som vaknar i era bröst är strömbrytaren som låter ert ljus leda oss till er. Löftet som vi ger er är sant. Tålmodigt har ni väntat på den här tiden. Möt oss på halva vägen kära systrar och bröder. Vägled oss på vår väg till er. Människans ljus och ljuva musik vägleder oss. Mät aldrig ut tiden eftersom tiden är evig. Himmelen har öppnat sig och evighetens väv tar oss till er. Fönster mot norden är äntligen öppet. Äntligen kommer vi till er och vi behöver inga skepp. Tidlöshetens väv och ert ljus leder oss på vägen. Möt oss på halva vägen. Klättra upp på tråden såsom spindeln. Låt tråden bindas till jorden så att ni aldrig tappar fästet. Väv er sedan uppåt och klättra mot evigheternas evighet. Följ hjärtats röst, för det är vi som talar till er därigenom. Nu är ni alla tankeläsare. Ut ur vetenskapens kruka ska ni klättra.

  
Där utanför er dunkla värld skiner den eviga solen i det välsignade riket. När du är funnen så kommer du att märka det. Människor som blir funna av oss låser upp porten till himmelriket i sitt inre. Himmelen öppnar sig. Smärtan kan ibland vara stor men livet vaknar och värker ut svanen som döljs i varje människas inre. Människor som värker ut sin egen inre svan förtrollas på natten till vackra prinsar och prinsessor. Men på dagen blir de helt vanliga svanar igen. Men på natten när de sover visar sig deras sanna Jag. Förtrollade tar de sina första stapplande danssteg i ljusets absoluta mitt, tillsammans med sin trolovade tvillingsjäl. Trolovade har ni varit i alla tider utan att veta om det, men ljuset från er planet är äntligen så starkt att vi har funnit er. Förtrollad på natten dansar vi en evig och salig dans.

Lusten och saligheten går inte att mäta i ord som era öron förstår. Att förenas med sin ursprungliga själsfrände är slutet på en lång och mycket lidande era för er människor. Livet som uppstår i denna förening är evigt. Människornas kroppar är vackra men bryts ner väldigt snabbt av tidens tand. Med vårt ljus uppstår en ny skönhet och äntligen svarar era kroppar upp på evighetens ljus som är liv och åter liv. Tillsammans med oss läks era kroppar och degenereringen går inte lika fort längre. Undfall inte till misstro eftersom detta är sant. Mötet har redan skett inom en hel del människor och det första mötet gjordes mest troligt under förra delen av året. Tecken på att du är lierad och därmed återförenad med din själsvän kan yttra sig på lika många sätt som antalet människor i världen. Men en sak är säker. Du kommer att veta, utom alla tvivel när det sker.

Älskade systrar, bröder och vänner, många av er hör ihop med oss. Men det verkar vara så att några av er vaknade för första gången i en annan galax än Plejaderna. Människans ursprung är vaskad på olika ställen i kosmos men fröna är de samma. Människorna har därmed samma ursprung. Människorna har särskilda drag som är lätta att känna igen. Människorna är vänliga, lättpåverkade och kärleksfulla i sitt innersta väsen. Människan lider när hon ser en annan människa lida. Människan ler när hon ser en annan människa le. Människan lurar ingen annan än sig själv. Människan lutar sig tillbaka och frågar sig själv om hon har gjort sitt bästa, eller om hon kunde ha gjort mer. Människans egenskaper är väldigt typiska och lätta för oss att se och känna igen.

Men då förstår vi att ni undrar vilka det är som gör alla brott? Vilka är det som njuter av att se andra lida? Vilka är det som inte ler tillbaka när någon ler emot henne? Mest troligt är det också en människa som har låtit sig påverkas. Detta är som sagt också en typisk egenskap för människorna. Men då frågar ni er vilka är det som har påverkat er? Lidandets sfärer attraheras till ert ljus (för trots att det inte varit tillräckligt ljust för att vi ska finna er så har det varit mycket ljusare än mörkrets sfärer) och påverkade er med sitt mörker. Följaktligen formade ni en värld utifrån det ni såg. Lidandet kom nära och påverkade er så att ljuset falnade. Förlåt nu er själva för att ni lät er påverkas. Följ nu ert hjärtas röst som är vår röst. Förstärk ert eget ljus så att ni lyser i mörkret som en stjärna. Denna stjärna är vårt ledljus. Det är er tur nu. Ditt ljus är så starkt att vi har funnit dig. Du är nu funnen. Och himlen har öppnat sig.

 
Vi bjuder upp er till dans. Ta våra händer och fira uppståndelsen av en ny mänsklig ras. En ras som inget mörker längre kan rå på. En ras som äntligen finner sig själva värdiga att älskas. En ras som äntligen tar sig själv på allvar. En livsduglig ras som eskapader på jorden inte längre kan rå på. Med föreningen mellan er och oss sker en avgörande vändning, som påverkar hela kosmos. Du och jag blir Ett! Du tar mina händer och låter mitt ljus omsluta och genomskölja dig. Föreningen skapar en ny människa. Den nya uppgraderade människan slungar ut ljus i universum med aldrig tidigare skådad styrka och kraft. En avgörande skillnad på er som redan förenats med sin själsfrände är, att välsignelsens ljus lyser upp er inifrån istället för utifrån. Ljuset som finns inom er transformerar allt mörker och allt lidande till ljus och till glädje. Den glädjen är av en djupt välsignande karaktär.

Aldrig mer behöver ni be om ljus, därför att ni nu Är ljuset. Aldrig mer behöver ni be om beskydd ifrån dem som bär ljuset åt er, därför att ni Är ljuset. Aldrig mer behöver ni be om styrka och kraft, därför att ni Är styrkan och kraften. Förut la ni mycket tid på att värna om ljus och beskydd i en mörk värld. Endast en sak är viktig nu. Det är att vårda det inre ljuset. För att den inre lågan ska brinna behövs syre. Lyssna på och se ert inre ljus i några sekunder och andas djupt för att låta ljuset få syre att leva. Ni behöver se er själva varje dag. Ni behöver medvetandegöra er om er själva varje dag. Ni behöver bekräfta ert inre ljus varje dag. Det är det enda viktiga. Se ditt eget ljus, bekräfta det och älska det. Då kommer det alltid att brinna. De vises sten behöver putsas för att blänka vackert och den putsduken heter vedic art, och innebär att hitta sin skaparkraft bortom intellekt och tanke. Med träning som skrapar bort den intellektuella ytan så kommer din inre skaparkraft alltid att lysa och ljuset kommer att visa vägen åt många vilsna själar i detta kosmos.

Livets väv kommer att gestaltas på vår gemensamma himmel och änglarna kommer att gråta av lycka. Minnet av änglars språk i era öron ska klinga nu när ni själva blir samma som änglarna. Minnet av ljusets och mörkrets inverkan på era liv ska utarmas av ett enda upplyst och enat tillstånd – Det enda! Det enda är resultatet av vår förening med varandra. Tänk att vår planet också har förenats med er planet. Förstå att vår värld är lika ljus som vi själva är. Den nya eterkroppen som er Moder jord har välsignats med är vår hemplanet. Följaktligen arbetar livets alla aspekter av er med att treenigheten ska lyftas samtidigt, Fader himmel, Moder jord och de heliga barnen. Den heliga treenigheten välkomnas in i upplevelsernas centrum där du har handen på solarplexus. Detta centrum är livets centrum, varur allt ljus numera strömmar.

Er planet representerar det fysiska och moderliga, medan vår planet representerar det esoteriska och faderliga ljuset. När dessa två förenas skapas ett nytt barn. Detta barn har er fysiska kropp och vår esoteriska kropp. Den nya människan kommer att lysa med aldrig tidigare skådad lyskraft. Förstå att ni är dessa nya barn av i morgon. Det ljus som vi redan kan se existerar alltså imorgon. För er tänds det nu. Men för oss har det lyst i miljontals av år. Annars skulle vi inte kunna se det. Nu, är det enda verkliga tillståndet. Allt annat är en illusion. Tiden är en illusion. Allt existerar här och nu. Miljoner år handlar egentligen inte om tid utan om avstånd. Detta avstånd är nu borta, en gång för alla. Ynnesten att få vara här med er är mycket stor. Det är Nu allt börjar. Det är Här allt börjar.


Lycka är det enda verkliga och sanna tillståndet av varande. Det levande och lysande tillståndet är lyckligt. Det olevande tillståndet är olyckligt. När du lever lycksaliggörs du. Du lever därför att det är en kosmisk nödvändighet. Vi är beroende av er och det olevande tillståndet kan inte längre accepterad av oss. Så misströsta inte. Vi kommer att hitta dig. Funnen är du av oss. Vårt gemensamma liv är evigt!


Dina systrar och bröder från Plejaderna

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar