fredag 13 februari 2009

Sändebud till jorden - ett utdrag

Den andra delen i trilogin är den bok som du håller i din hand. Det sändebud till jorden som hälsas välkommen i denna tid är Jesus själv. Det sändebud till jorden som serveras genom denna bok är Jesus själv. Han älskar livet så mycket att på tredje dagen uppstod han ifrån de döda. Sändebud till jorden är serverandet av själens utbildning som gör att det mänskliga seendet går in i det som skapelsen kallar onsdagsseendet. Detta är tredje dagen i skapelsen. På tredje dagen uppstod Jesus ifrån de döda. Han är vägen, sanningen och livet. Genom dig uppstår Jesus ifrån de döda. Du är vägen, sanningen och livet. Han lever endast genom dig. Därför gestaltas den andra utbildningen i denna bok som skapelsen kallar onsdagsutbildningen.

Du reser dig upp för att Han ska kunna uppstå ifrån de döda. Det som händer är att själens möte med sig själv sänder signaler till det eviga livet att snart ska det heliga bröllopet stånda, det heliga bröllopet mellan dig och Jesus. Glöden i ditt hjärta säger att du lever och edens lustgård gestaltas strax under denna gudomliga sol. Han lovar att du blir den sanna mästaren i ditt liv och edens lustgård blir själens sanna hem därför att själens sanna hem alltid varit menat att frigöra människan från lidande. Lidandets frigörelse inom dig sänder signaler till evigheten att nu finns det plats för sant liv. Det sanna livet får nu plats att blomstra i den dröm som är människans liv. Du reser dig upp för att frigörelsen är här. Du reser dig upp för att livets mirakel har skett och det lilla barnet där du har handen strax under bröstet fötts och sätter nu båda fötterna på jorden och sträcker båda armarna upp i skyn.

Älskade barn! Det sanna livet har just börjat. Du är mitt barn och du har just insett att så är fallet. Detta barn litar på mig även om du inte gör det. Detta barn är födelsens mirakel som sker om och om igen. Herrens lovord till detta barn lyder; Du är vägen, sanningen och livet. Genom dig hälsas Guds rike till jorden välkommen. Genom dig möter det gudomliga livet seendet på planeten jorden. Du är detta sändebud till jorden. Där du är, är också jag. Där jag är, är också du. Älskade barn! Gestalten som gäller för att vara själens sanna gestalt har drömt sin sanna dröm och förstått sin gudomlighet. Detta uppvaknande leder själen till nästa steg i medvetandeskiftet, det heliga bröllopet mellan dig och Jesus Kristus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar