fredag 13 februari 2009

Sändebud till jorden - utdrag 2

Sändebud till jorden ska bli er vapendragare och ständige följeslagare. Gehöret för moder jord, vattnet, vinden och solen är själva grunden för allt liv. Gehöret för Kristi blod och Kristi kropp är det som ska transformera den längtande blå blomman till ett litet barn som sträcker sig ut i hela din kropp. Skeden som du drar till din mun och gehöret som du serverar dig själv genom dina sju ögon ämnar föra sanningens barn till altaret och sammanföra dig med din själsfrände. Det heliga bröllopet ska göra dig hel. Ansvaret om dig själv är sedan uppfyllt. Så fort bröllopet ståndat är du flygfärdig. Skapelsen har givit dig två vingar och smärtan du upplevt av att ständigt halta är nu borta. Människans torsdag är här och hon är redo att gå ut i Världen och möta de andra som tillsammans med henne ska hjälpa moder jord i sitt uppvaknande och uppstigande.

Det mänskliga meccandet

Så nu är det dags att mecca själen på riktigt. Mekka är en helig stad dit miljontals människor vallfärdar en gång om året minst. Genom att mecca själen skapar ni er egen heliga plats som omgående svarar på er bön. Gehöret för mecca inom er ska bli lika stort som gehöret för Mekka i Saudiarabien. Ansvaret som givits dig att börja leva är ett ansvar som hör ihop med smäktandet i evigheten. Smäktandet i evigheten är evigt och livet är evigt alltså är det ett evigt ansvar, kära barn! Den mecciska drömmen är här. Skapandet av det egna inre meccat är drömmen om mästerlighet i mänsklig och gudomlig form. Barmen är varm och gehöret för den mänskliga själsfränden har vaknat. Gehöret för den manliga och kvinnliga aspekten inom dig har vaknat och det är dags att skapa en hemvist för dessa två. Dessa två ska bli ett och då behövs ett tempel. Detta tempel reser sig där du har handen strax under bröstet. Längtans blåa blomma emanerar ur moder jords sköte och räcker fram sina blad för att bära sanningens barn till dopet. Sanningens barn växer upp och börjar längta efter sin själsfrände. När sanningens barn meccas innebär det att erkännandet från evigheten klär barnet i en vit skrud och transformerar det till den du är.

Barnet blir ett med dig. Ser du kvinnlig ut blir barnet gedigen Jungfru Maria och ser du manlig ut blir barnet gedigen Jesus Kristus. Gehöret för själsfränden reser sig nu ännu tydligare upp. Sanningens barn (som nu är vuxet) längtar efter själsfränden i det motsatta könet. Den som är Maria längtar efter Jesus och den som är Jesus längtar efter Maria. Emanerandets frö blir alltså först en blomma som bär fram ett barn. Evighetens ljus låter barnet växa och skänker det sin identitet. Tiden är kommen när emanerandets frö ska bli ett vackert tempel där ditt inre vuxna barn kan förenas med sin själsfrände. Heligt tempel meccas i din själ och tar emot dig i varje stund av ditt liv. Själslivet frodas i detta tempel i evighet. Det sant heliga livet finns i detta tempel. Skänk evigheten morgonstjärnans ljus som lyser över detta tempel för de älskande två.

Se hur de älskande två skapar ett nytt barn i det heliga templets mitt. Gud – alltså jag säger er alla. Genom de älskande två skapas nytt liv. Genom de älskande två reser sig så nästa barn därför att skapelseprocessen fortsätter i evighet. Detta barn är samma som föddes i din längtans blåa blomma men denna gång reser sig barnet i ett nytt ljus och med nya ögon. Ansvaret om växandet möter du om och om igen. Dock sker det varje gång på en högre nivå. Skapelsen uppstår i varje ny människa, i varje nytt år, i varje ny livstid. Sanningen är den att ni kan födas flera gånger i en och samma livstid och det gynnar det andliga växandet oerhört. Livet är väldigt kort om du jämför med en evighet så därför ska du födas så många gånger som möjligt. Blinka lilla stjärna där är en sång som alla barn gillar. Skänk dig själv blinka lilla stjärna varje dag så ska din födelse blomma om och om igen.

Du äntrar världen nu därför att vetskapen om att du lever får dig att se det som verkligen är. Mecca slänger bort sten och grus därför att där det finns ett mecca där finns det väldigt mycket människor. Där det finns en väg som miljontals människor har trampat där finns inte vare sig sten eller grus kvar. Allt är bortsopat. Heligt tempel är välbesökt byggnad därför ska du se till att du blir ett heligt tempel. Godheten inom dig får mänskligt gehör och gudomligt gehör. Ansvaret om att leva där du har handen strax under bröstet är vägen du ständigt ska vandra. Ju oftare du vandrar denna väg desto renare blir vägen från sten och grus. Ansvaret om att vandra denna väg målas upp som en tavla därför att du ska förstå. Ansvaret om att leva börjar när du ser denna tavla för din inre syn. Tavlan visar det heliga templet och där inne i templet ler två älskande mot varandra. De två är i stånd att ingå det heliga bröllopet och sången som hörs känns långt in i själen. Godheten som sprider sig mitt bland deras bröllopsgäster gör festen mycket varm och behaglig. Detta brudpar är du. Du är både mannen och kvinnan. Genom att förstå denna bild förstår du också att du är drömmen som du drömmer varje natt. Din dröm blir sann när du inser att detta mästerverk är du.

Sålunda känner omsorgen om dig själv inga gränser. Genom att förstå hur du älskar dig själv förstår du också hur någon annan älskar dig. Härvidlag dröjer det inte länge innan du med stor självinsikt kan ta emot den kärlek som ges dig genom andra människor. Du är den dröm som du äntligen får möta i verkligheten. Du är den dröm som du längtandes sökte efter utan att veta om det. Drömmen blir verklighet. Du blir verklighet. Gläntan där du har handen strax under bröstet blir sanningens tempel som ger dig lycka i evighet. Gläntan där du har handen strax under bröstet längtar efter att leva och när du börjar värna om det liv som längtar efter att vara ska du se på mirakel efter mirakel. Släpp älskandet loss och äntligen får du tillgång till all visdom du någonsin kan önska dig. Släpp älskandet loss och sanningen om ditt liv uppenbaras. Godhetens mecca får se dagens ljus. Godhetens mecca blir den ort som du kommer att vallfärda till om och om igen. Godhetens ort reser sig där du har handen strax under bröstet därför att du menar det du säger. Godhet är samma som ärlighet. Att vara ärlig är det första steget mot sanningens möte med denna människans heliga ort. Att vara ärlig är vägen, sanningen och livet.

5 kommentarer:

  1. Yes! Att våga vara ärlig med sitt innersta mörker av avund, osäkerhet ohc lidande för i denna ärlighet hitta medkänslan för sitt eget jag och i förlängningen andra. Och då plötsligt! Plötsligt löses mörkret upp i atomer och blir till ljus :)
    Kram
    /Alexandra

    SvaraRadera
  2. Så sant, så sant. Då vi är ärliga mot oss själva är vi alltid ärliga mot andra. Den ordningen är sanningens ordning. Det du är mot dig själv det är du mot andra. Det sägs att det du gör mot andra det gör du också mot dig själv men jag skulle vilja säga, det du gör mot dig själv det gör du också mot andra. Eller älska din nästa så som du älskar dig själv. Den sanna kärleken är den som börjar inom dig och skapar sanningens barn. Ett barn älskar förbehållslöst.

    Tack
    Jennyli

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt skrivet! När man börjar tvivla det minsta på att allt finns inom en, då ska man läsa dina texter.

    Du säger att man kan födas flera gånger inom en och samma livstid. Jag tror också man kan dö flera gånger inom samma livstid (samma kropp), och att det också gynnar det andliga växandet! Eller talar vi om samma sak? Död och födelse i det här fallet är två sidor av samma mynt?
    Vad jag menar med död här är egots död. Delar av egot som "dör" och därmed frigör livsenergi som den bundit till sig, frigör oss från tidens grepp och gör oss värdiga det heliga Nuet.
    Aposteln Paulus lär ha sagt något i stil med "jag dör varje dag".

    SvaraRadera
  4. Det står "utdrag", är det ur en bok eller?

    Vore skoj att veta :)

    SvaraRadera
  5. Tack Perra, och ja vi talar om samma sak. Att dö och att födas är samma sak så som jag ser det. Skulle tro att egot dör lite mer för varje ny död/födelse. Det är egentligen inget jag kan säga att jag tänker så mycket på. Det sker nog så som det ska ske med det andliga växandet.

    Den välkomsthälsning som vi väljer att välkomna livet med är förmodligen en ytterst personlig sak och det som egentligen är viktigt tycker jag är att förstå att det är vi själva som tar emot livets tillblivelse inom oss med hjälp av sinnet och intentionen.

    Den andliga varseblivningen vaknar därför att "skolan livet" förevisar den själsliga kunskapen tecknad ur källan. Du och jag iscensätter skolan livet och serverar medryckande sanningar. Sanningar som skänker undsättning åt kreativiteten. Den kreativitet som är skapelsens märke, skapelsens essens.

    Svensson, jo det är ur en bok. Den är inte tryck än men det är andra delen i en trilogi. Den första delen är tryckt i hundra exemplar. Dock lutar det åt att jag väntar med att trycka den andra delen innan jag skrivit den tredje. Det är min känsla och vad jag får till mig att göra.
    Den första heter "Gud har en plan"

    Tack för intresset. :)

    Jennyli

    SvaraRadera