tisdag 14 februari 2012

Hjärtats saga (musik W. Åström)



Som ni kanske redan vet vid det här laget, så kommer allt jag skriver ur hjärtat. Det händer ibland att hjärnan måste rätta till, men i stort sett är det direkt och oredigerat. Friheten i ordet är det som är skapande. Ve och väl lämnar vi nu bakom oss när vi berättar hjärtats saga!

Mitt hjärta säger sanningen därför att en enda sanning finns och det är hjärtats sanning. Venerna i min kropp är som kommunikationen, en förmedlare av livskraft. När hjärtat talar med kroppen förmedlar det näring och livskraft till kroppen. När Moder/Fader Gud talar till oss, då förmedlar de näring och livskraft till oss. Därför så kan vi dra slutsatsen att hjärtat är Gud. Evigheten ligger i kraftens ständiga verkande med oss. Tiden används till att förstå kreativiteten, njuta av kreationen och lära sig komma ihåg sanningen bakom kreationen.

Mitt hjärta är samma som ditt hjärta. Människans kraft ligger i ett enda stort hjärta som sammankopplar oss alla. Vad är detta hjärta och var finns det? Människans gemensamma hjärta finns tecknat likt en sagolik utstrålning i ALLT som är, i allt som lever. När människans gemensamma hjärta får lysa genom oss, läks alla sår på djupet. Fint är att det inte bara är den som utstrålar människans gemensamma hjärta som läks, utan alla människor läks. Du helas och samtliga själar som är sammankopplade till det gemensamma hjärtat läks. Vi är alla ETT.

Måttet på kärleken kan inte mätas. Mätbarhet hör tiden till. Det eviga kan inte mätas. Varför mäta kärleken som i sitt väsen är evigt. En enda sak i denna värld är omöjlig, och det är att mäta kärlek. Allt annat är möjligt. Då blicken vänds mot himmelen i skyn, tänk till och läs där uppe ditt eget hjärtas saga! När människan vänder blicken mot skyn, lyser en kreativ sol som svar på kraften i ditt eget hjärta. Du är njutningen i livet. Människan är sanningens uttryck och hela potential, navet i universum. Människans gemensamma hjärta lyser som solen på himmelen och berättar den vackra sagan om kärleken. Möjliggör för skapelsen i tiden att återspegla evighetens kommunikation. Möjliggör för fader/moder gud att läka alla sår.

Ta emot erbjudandet om näring och livgivande kraft som pulserar och kommunicerar med din kropp och din själ. Mät aldrig kärlekens kraft! Det är lönlöst. Märk inte ord i förhållande till kärleken. Följ hjärtats kraft och läs hjärtats eviga saga i ditt hjärta. Säg alltid sanningens ord. De ord som hjärtat vill säga, är sanningens ord. Alla andra ord fungerar som en flotte på kärlekens hav. De får dig att flyta på kärlekens våg, men aldrig smaka dess salta, skvalpande och omslutande flöde. Flytkraft finns i kärlekens vattendrag. Du behöver ingen flotte som säkerhet. Njut av kraften i kärlekens salta vågskvalp. Saltet i vattnet gör att du blir törstig efter mer. Det är ett evigt kretslopp som aldrig tar slut. Du kommer ständigt vara törstig efter mer.

Hör hjärtats saga och kom ihåg att flotten kanske låter dig färdas längre i livet, men flotten separerar dig ifrån vattnet! Den livgivande och kärleksfulla klappen, omsluter hela din kropp. Människor njuter av att ta ett dopp då och då. Tänk fritt! Tänk tvärt om! Här där du är, tankar du ständigt din kropp med det livgivande vattnet från Moder jord. Njut av det lekfulla vattnets energi som flödar upp genom din kropp. Möjliggör för kärlekens kraft att leva genom att ständigt ge din själ den näring som den behöver. Njut av det lekfulla och tindrande vattnet från Moder jords rike. Det ger näring till kropp och själ! Under handen på bröstet värmer den eviga kärlekens sol, från Fader himmels rike, som ger värme till både kropp och själ! De två blir ett i en enda lång omfamning och Kärleken blomstrar i dag och för alltid!

2 kommentarer:

  1. Ett hjärtas budskap, på alla hjärtans dag. Det märks, i din skrift, att du är ett med ditt hjärta Jenny - din själ bryter igenom alla digital väggar som finns - tack för att du finns och skriver från ditt hjärta! Du inspirerar också mig!

    Kram Fredrik

    SvaraRadera
  2. Såå underbart att höra Fredrik! Tack för att du finns och kommunicerar hjärtats saga, på ditt sätt.
    ´Kärlek <3

    SvaraRadera