torsdag 13 september 2012

Undrens tid är inte förbi


Den gudomliga Källan - Moder / Fader Gud, har sedan 2007 kommunicerat genom mig via automatisk skrift. Denna text har i dag kommit till mig och att hålla den för sig själv, vore högst egoistiskt. Tanken bakom texterna har inte menat dessa enbart till mig. Alltså ställer jag ut de på farstutrappen, till er alla! Låt er väl smaka av höstens alla goda äpplen. Låt näringen fylla i luckorna i er själ och upplyfta er!
Tack alla älskade medmänniskor för att ni ger er själva chansen att vakna till en ny gyllene tidsålder!

Artikeln är primärt publicerad i nättidsskriften Budskapsportalen som varje vecka kommer ut med helt nya andliga budskap. För mer info se:

                 http://www.siljansmasar.com/sv/info/budskapsportalen.html
                                                           
                          
                                                                Jennyli


Människan äntrar nu en tid när livets kreativa förmåga ska skala bort all korrosion. Människan artar sig väl! Om Jennyli hade fått bestämma, då hade hon ändrat ordet skala, i första meningen, till ordet skrapa. Varför då? Jo därför att hon och alla ni människor är skolade till ett visst sätt att tänka och relatera. Mitt ordval är alltid skapande, på så vis att kopplingen mellan orden låter dig skapa nya kanaler i din hjärna. Här vill du genast ändra ordet ”skala” till ordet ”skrapa”, därför att det är så man brukar göra med rost. Men när du läser ordet skala, då tänker du kanske omedvetet på ett äpple och det hör inte ihop med ordet korrosion som mer relataras till bilar.



Händer och fötter är äntligen fria att skapa vad de vill, därför ska jag lära dig att skapa vad du vill! Yr i huvudet, är ett bra tecken. Då har saker och ting börjat lossna och då kan en ny ordning upprättas. Märk väl lärkan i skyn! Märk väl trudelutten som den kvittrar. Lyssna med ditt tredje öga! Märk väl att skapandet har med förvirring att göra. Dårskap handlar om kaos som aldrig blir annat än kaos. Men, ratatataa, sann genialitet handlar om att se öppningen som skapas i kaoset. Var därför inte rädd när det uppstår kaos i ditt liv. Människor har i alla tider fruktat kaos och strävat efter ordning så till den milda grad att arbetet med er utveckling har varit svårt.



Så därför säger jag er, frukta inte kaos. Det är i kaoset som vi kan nå fram till dig. Det är i kaoset som luckor skapas, där vi kan komma igenom. Dessa luckor fruktar ni mer än döden. Därför att när det finns en lucka i ett båtskrov, betyder det att den kan sjunka när som helst. Du ser till att laga hålet fortast möjligt. Du ser till att hålla dig flytande så länge som möjligt. Till slut går det ändå inte och du ger upp. Detta tillstånd är en välsignelse för oss. Här har vi möjlighet att gripa in, äntligen.



Människor i dag vaknar i allt snabbare takt och sträcker på sig. Egentligen visar ni oss att ni är redo. Människan som sträcker på sig är nyvaken. Människan som ligger kvar i sängen ser inte horisonten. Människan som kommit upp ur sängen erbjuds livsimpuls att börja gå. Människan som börjat gå erbjuds riktning att gå efter. Människan som satt kurs erbjuds sitt uppdrag. Människan som fått sitt uppdrag längtar efter att få genomföra detta uppdrag. Människan som längtar efter att få genomföra sitt uppdrag, genomför sitt uppdrag. Människan som genomför sitt uppdrag, längtar inte mer. Människan som inte längtar mer, har kommit hem! Oavsett var han eller hon än befinner sig i Världen.



Uppdraget är vattendelaren! Märk väl, i stycket ovanför, att när människan har erbjudits ett uppdrag, då kommer impulserna inifrån i fortsättningen. Temat för detta budskap är miraklens tid och där har du miraklet. Att följa sitt hjärta är att följa en impuls som kommer inifrån. Att bli erbjuden empati och vägledning, är att ta emot något utifrån. När sker då skiftet från utifrån, till inifrån? Egentligen är skiftet i en människas liv, själva miraklet. Människan som erbjuds fallfrukt, tar upp näring utifrån. Människan som kommer till insikt om att hon själv är äpplet som hänger i Guds gyllene apel, förstår att flödet av näring kommer direkt till henne från livets träd.



Drömseende har ni när ni fortfarande sover. Klarseende har ni när ni har vaknat. Många av er har redan vaknat och många av er har redan sträckt på er. Många av er har redan ställt er upp och många av er har också börjat gå. De av er som har satt kurs har också börjat ana sitt livsuppdrag i fjärran. De som börjat se sitt livsuppdrag för sin inre syn, har också börjat längta efter att få leva det. När du längtar efter att leva det, DÅ gör du det, inte förr!



Hälsa dig själv välkommen in i Guds rike, där du har handen på bröstet! Möt dig själv sittandes på andra sidan bordet. Hälsa dig själv välkommen. Nöten kommer nu att knäckas. Med skalet i hand så kommer du att se dig själv så som den du är. Här dukas upp till fest och sannerligen säger jag er! Hon eller han som sitter mitt emot dig på andra sidan bordet, är du själv. Den kreativa sidan hos dig har vaknat. Sanningens bord finns i ditt hjärta! Undrens tid är inte förbi! Flickan eller pojken som kommer fram ur nöten, är livets barn – alltså Du! Den svåraste nöten i ditt liv att knäcka, har varit du själv.



Undrens tid är inte förbi! Ske er vilja så som emancipationen säger. Frigörelsen arbetar med er alla och keruber och änglar jublar. Hur vet man då när skiftet sker? Många erbjuds ledning och känner på sig att de får ledning. Hur vet man när skiftet sker? Man vet att det sker, när det sker! Innehåll istället för uthållighet. Insikt istället för utsikt! Hemma istället för borta! Man vet att skiftet har skett när ensamhetskänslan är borta! Frigörelseprocessen är en lång process som pågår så länge du lever och långt där efter också. Den började dessutom långt innan du föddes. Valkyrian i dig är en längtande kvinna som önskar släppa sin sköld och sitt harnesk. Frigörelseprocessen fortgår även efter skiftet. Valkyrian bär sin sköld med sig, om ifall det skulle behövas. Detta gör hon en lång tid efter skiftet, eftersom många andra Valkyrior i Världen inte skiftat status ännu, från ”försvar” och ”attack”, till ”följeslagerska” och ”vän”.



Även om du bär ditt harnesk i handen, är ditt skifte ett faktum. Det faktum att du bär det i handen talar om att skiftet har skett. Varde ljus, och det blev ljust! Uppståndelsens mirakel i frigörelsen är idag mer aktuellt än någonsin. Verklighetens ljus är evigt och fortsätter att finnas långt efter det att er sol har slocknat. Verklighetens ljus får dig att verkligen se. Verklighetens ljus får dig att vakna. Verklighetens ljus får dig att finna vägen fram till Gud – ditt eget hjärta och dig själv! För att hela Världen ska vakna behövs endast en tredjedel av er som skiftar från sovande till vaken, från hjärna till hjärta! Du har säkert hört det förut och det stämmer. Människans uppvaknande är vad vi tror är den enda avgörande faktorn till att hon ska överleva som ras. Dinosaurierna dog ut när tänkande började krävas av dem. Idag har tänkandet övertaget i Världen, därför att det en gång var avgörande för människans överlevnad. Den tiden börjar nu lida mot sitt slut.



Ni går nu mot en helt ny era i er utveckling och den innebär en förskjutning från tanken till känslan, från utifrån till inifrån, från huvudet till hjärtat eller från de fem sinnena till det sjätte sinnet – inlevelsen, intuitionen, insikten mm. Människan har lyckats en gång tidigare i sin utveckling när hon gick från djurisk instinkt till logiskt tänkande. Varför skulle hon inte lyckas även denna gång, när hon går från logiskt tänkande till insikt?



Du längtar efter att nå fram till krukan vid regnbågens slut. Men du vet också att du aldrig kan komma dit. Människans uppdrag är vad som ligger i kitteln och lyser som guld. Fallfrukten på vägen ska ge dig näring en stund, men går du mot krukan ska den bara flyttas längre och längre bort eftersom det du ser där borta är en illusion. Men låter du oss ställa in kompassen och leda dig på din väg förs du direkt till denna kittel utan att passera gå! Du är denna kittel och inne i dig ligger allt guld och väntar på att få läggas i dina händer. Från den dagen som du på riktigt inser detta, försvinner alla begränsningar, alla tvivel och all knapphet. En gång för alla lever du i ett överflöd som aldrig sinar.



Det enda du behöver förstå är att låta oss leda dig fram till skiftesgränsen. Många av er står där på kanten och vågar inte hoppa och kanske inte heller hoppas. För den som står på kanten är situationen kaotisk. När två olika tillstånd möts inom dig, uppstår kaos. Men minns vad jag sa! Det är i allsmäktighetens namn, just i kaoset som livet ska uppstå inom dig, därför att den solida grunden då har börjat luckras upp. Människans livsfrö kan då äntligen slå rot. Det kaotiska tillståndet är grogrunden till det nya livet. Marken gungar under dina fötter och fruktan för att falla, gör att du klamrar dig fast in i det sista. Dock kan jag säga dig att för att lyckas skifta skepnad måste du släppa taget om ditt klamrande tillstånd. Möjliggör för transformationen genom att acceptera kaoset. Förstå att det är kaoset som är vägen till insidan och vägen ut som kommer att frigöra dig. Du blir fri, när du kommer in i dig själv. Släpp taget och hoppa! Vi tar emot dig. Men Du måste hoppa! Det rätta är att du hoppar själv! Om vi försöker putta dig eller fånga upp dig mitt i allt ditt motstånd, då kan vi skada dig eller så flyr du tillbaka dit där du var innan. Det tjänar inget till förstår du! Just i detta läge står du ensam, men endast här!



Minns du bilden med flugan som försöker komma ut genom fönstret. Om vi försöker mota ut dig riskerar vi att skada dig mot rutan, precis så som en liten fluga kan bli krossad av din hand när du försöker frigöra den från sitt fängelse. Du kan bara hjälpa den genom att öppna fönstret lite mer och vänta på att den ska hitta ut själv. Många av er befinner er just här, på gränsen. Många av er har redan hittat ut. Andra har inte ens sett fönstret ännu. Elever är här på Jorden för att lära sig. Det är först när du hittar ut som du verkligen kommer in till källan och kommer till insikt. Det är först när du tittat på äpplet som fallit till marken och inser att det är du som ligger där, som du kan börja skrapa bort den korrosion som börjat verka i ditt skal.



Denna korrosionsprocess har pågått alltsedan fallet ur paradiset. Glömskans gift har verkat med dig men när du ser dig själv ligga på marken, sker något. Människan lyfter upp sig själv och skrapar bort det sjuka skalet. Jantelagen är borta med vinden. Du ska se att du ÄR något! Under skalet framträder vitt och saftigt fruktkött från paradisets lustgård. Markens fuktighet har fått dig att rosta. Men en nådens sträng från Guds gyllene apel har alltid förbundit dig med det eviga livets träd. Uppståndelsens mirakel sker när du börjar se. Det sker när du ser dig själv ligga på marken som ett äpple på hösten. Förstå att du finner guldet i samma ögonblick som du ser dig själv i den mest utslagna människan i rännstenen. Det är du som ligger där, förklädd i skenbarhetens förgängliga klädnad. Förstå sanningen om livet. Evigheten finns där under ytan på er alla. Ni är alla ETT med livets träd, hur skenet än kan bedra!



Möt dig själv i varje människa du ser och korrosionen ska snabbare lämna den här världen. Tillsammans utgör ni skapelsen som identifieras av ett ständigt överflöd. Förlåt dig själv för det oförstånd som lagt en slöja framför dina ögon. Förlåt dig själv för att du har agerat i tron på knappheten. Möjliggör för evig serenad i ditt liv. Möjliggör för lovsång i alla människors liv. Möjliggör för befrielsen. Möjliggör för människor att finna sin egen väg ut. Möjliggör för kaoset att få verka i frid. Möjliggör för skatten i kitteln att få läggas i dina och andras händer. Ha förtröstan för att du inte kan se var du står just nu. Minns att vi leder dig till fönstret. Minns att vi möjliggör för kaos i ditt liv därför att det skapar grogrund för det eviga livet att vakna inom dig och skapa det som du längtar efter. Minns att livsträdet som ditt liv mynnar ur alltid ska ge dig näring, oavsett om du ligger på marken eller hänger i grenverket.



Läk elaka sår genom att förlåta dig själv för att du varit omedveten. Möjliggör för helande i ditt liv genom att förlåta dig själv för ett omedvetet handlande. Missa inte chansen att förebåda den nya tidsåldern inom dig nu! Den gyllene tidsåldern! Du har krukan med guld i din hand, därför att du är krukan. Du är också den som håller i krukan. Mötet med dig själv är det enda viktiga mötet i den tid som är nu. Mötet med dig själv lurar bakom krönet. Våga hoppa och du ska se att den som tar emot dig, är du själv. Du växer i samma takt som livet. Förstå att du håller i den kruka som du själv kommer ut ur. Förstå att alla tider existerar samtidigt. Du är här och nu, både den lilla människan som växer ur sin kruka och den stora människan som välkomnar den lilla ut i en ny värld. Du är Gud och du är människa.



Frigör dig från ditt begränsade tänkande. Allt är bara här och nu. Det finns inget då och sen. Fråga dig vilken människa du vill bli sen, och se att det är den människa du är NU. Årsringarna på ett träd lär dig om tidens gåta. Inne i trädets stam ligger svaret på tidens gåta. Människor har i långa tider trott att tiden är linjär. Men trädet säger att den är cirkulär. Varifrån och varthän blir då från marken och uppåt mot himmelen. Med varje nytt år, varje ny cirkel, når trädet en liten bit närmare himmelen. Människan kan illustreras på samma sätt. Från spädbarn, till vuxen och till gammal tar du dig genom livet. Människans ringar finns i kroppens alla celler. Människans ringar liknar inte trädets men principen är den samma. Människan växer inifrån och ut, via celldelning. De gamla cellerna dör och nya uppstår, men kroppen överlever.



Förstår du nu att den eviga kroppen som vi alla är en del av (var och en av oss är en cell) kommer alltid att fortsätta leva och växa, tack vare att celler dör och nya föds. Förstår du nu att den kruka som en var av er lever i till slut blir för trång. Din fysiska kropp växer inte i evighet, men din själ gör det. Förstå att den gren som du växer på också växer. Förstå att stammen som grenen växer på också växer. Lätta på slöjan och förstå att du som cell i en kropp, är det som faktiskt bygger upp hela kroppen. Förstå att varje cell i kroppen har samma arvsanlag och att EN enda kropp bara kan existera i EN enda tid. Du ser den större delen av dig utanför krukan och tror att det är du själv i framtiden. Det måste det ju vara eftersom du ser större ut där. Förstå att det är du själv i en annan dimension. Den dimensionen existerar utanför krukan, som vi brukar kalla vetenskapens kruka. Människan lämnar denna kruka nu och börjar se helheten och tidlösheten ur ett nytt perspektiv. Fönstret mot norden är nu öppet. Varsågod och träd in eller ut! Skiftet är nära!



Tack!



Din egen vördnadsfulla skapandeskepnad i Moder / Fader Gud

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar