fredag 5 oktober 2012

Det är vår förbannade skyldighet att ÄLSKA!



Medvetenheten om vad kärleken är, behöver upptäckas innan vi kan förstå varför det är vår skyldighet att älska. Många av oss tror att kärleken är något som drabbar oss. Många av oss trår och längtar efter den kärlek som kommer utifrån. Många av oss går och längtar ett helt liv efter att få bli älskad av någon. Många tror på att när mötet med själsfränden kommit till stånd så blir allt bra. Vi är benägna att tro att själsfränden är en människa med kött och blod. Om så vore fallet, skulle vi aldrig hinna hitta honom eller henne under en livstid, med tanke på att det bor sju miljarder människor i Världen.

Det uppdraget faller på sin egen orimlighet. Varför säger jag då att det är vår förbannade skyldighet att älska? Mer än kärlek, finns inte i det här livet att hämta! Människan kan inte ta med sig något annat, från den här världen till andra världar, förutom kärleken eftersom kärleken är själva livets essens. Marken du går på, kan du inte ta med. Kläderna du bär, kan du inte ta med. Sakerna du äger kan du inte ta med. Pengarna du har, kan du inte ta med. Men kärleken du hyser till dig själv och andra, kan du ta med till vilken värld som helst. Formen skiljer sig från en värld till en annan, men själva innehållet är samma. Formen förändras från en livsform till en annan och fyller du formen med livsessens, alltså kärlek, då tar du med denna essens.

När jag säger att det är vår skyldighet att älska, då menar jag att det är Vår skyldighet att fylla vår form med kärlek, medvetet! Med medvetet menar jag aktivt. Människor är benägna att vänta på den rätte eller rätta för att fylla sin form med kärlek. Först när vi förstår att ingen annan människa än Jag själv, kan fylla min form med kärlek, då börjar letandet efter kärlek att ta en helt ny riktning. Mannen eller kvinnan i mitt liv är Jag själv. Först när jag inser det förstår jag också att kontakten med andra människor blir en gåva och en stor välsignelse i mitt liv. Men ingen annan än jag kan uppfylla min bägare med kärleksdryck. Hur mycket jag än blir älskad av andra, så kan min bägare aldrig bli evigt påfylld den vägen, för snart har jag druckit upp och behöver påfyllning.

Hur mycket kostar påfyllning tro. Med oss människor är det så, att vi förväntar oss något i gengäld. Med oss människor är det så att vi mäter allt eftersom erkännande eftersträvas. Den erkände får sin bägare påfylld. Den erkände har ofta gjort något för att bli erkänd. Detta är ett dilemma hos människan. Maltwiskey tar tid att lagra. En människosjäl tar också tid att odla. Men när den mänskliga själen har fått mogna och växa i den eviga jordmånen, då upphör behovet av erkännande. Viljan att vara och att älska blir denna människas enda önskan därför att själen växer och drar näring ur de eviga källorna som aldrig, aldrig någonsin sinar.

Den människa som drar näring direkt ur kärlekens eviga källa, behöver aldrig längta efter erkännande och kärlek. Men den människa som drar näring direkt ur kärlekens eviga källa, kommer att blomstra för evigt. Och när denna människa umgås med nära och kära, når den kärleken ut till alla. Märk väl att kärleken är evig och räcker till alla. Vi behöver inte tävla om kärleken eller bråka för att få behålla kärleken. Förbannad skyldighet, innebär att en gång för alla lära sig vad kärleken är och att den räcker till alla och blir över. Därför att kärleken är själva livets essens. Vad finns då att bråka om? Med skyldighet menar jag att för att lära sig leva, behöver vi upptäcka kärlekens källa och direkt fylla vår egen bägare från denna källa. Det gör oss oberoende och fria. Det livsbejakande kärleksbubblet från din själ sprider sig ut i din omgivning, till andra människor och hjälper de att frigöra sina själar också. Du blir fri och du gör andra fria.

Med andra ord så är det din förbannade skyldighet att Älska! Genom att älska öppnar du locket till den eviga kärlekskällan inom dig. Den källa som aldrig sinar och aldrig behöver fyllas på. Du är denna källa! Det är först när du börjar älska dig själv som du erkänner denna källas existens och den kan börja flöda ur dig. Att gå och vänta på kärleken leder ingen vart. Verkligheten använder varje tillfälle den får att verka med dig. Män och kvinnor blir skickade i din väg för att verka i ditt liv. Vem som får dig att börja älska är inte viktigt. Det viktiga är att du börjar älska. Varför du börjar älska är inte viktigt. Det viktiga är att du börjar älska. Hur du börjar älska är inte viktigt. Det viktiga är att du börjar älska. När du börjar älska är viktigt därför att tiden är knapp.

Människans uppstigning till fjärde dimensionen är i full gång. Människans transformation till den fjärde dimensionen iscensätts utan undantag via kärlekens ursprungskraft. Må din väg gå dig till mötes. Värna om att upptäcka tecken till dig på din väg. Alla tecken och alla händelser i ditt liv, är till för att du ska upptäcka kärlekens källa inom dig. När du har gjort det, infinner sig en djup och innerlig tacksamhet. Med tacksamhet upptäcker du att du är precis just där du vill vara. Hem ljuva hem!

Hem ljuva hem är den eviga kärlekens källa. Ditt hem är din härd! Ditt hem är där din eld brinner. I ditt hjärta! Granska hur du uppfattar kärleken! Har ditt umgänge murat in dig i ett hörn? Har urkraften inom dig slocknat? Människan har ett enda uppdrag och skyldighet i den tid som är nu! Att ÄLSKA! Människans biljett till uppstigning till fjärde dimensionen är Kärleken. Den som uppstår inom dig. Hur och varför den gör det är oviktigt. Det viktiga är att den gör det. Har den väl vaknat inom dig, då slocknar den aldrig mer! Mitt råd till dig! Ha förtröstan och känn ingen oro! Män och kvinnor kommer att hjälpa varandra, men kanske inte så som du tror. Män och kvinnor och barn, kommer att hjälpa varandra att finna källan, men kanske inte så som du tror! Musik och sång ska hjälpa människor att finna källan! Motgångar i livet ska hjälpa människor att finna källan. Märk medvetet hur vägen har ett syfte i ditt liv. Märk väl hur tecken talar till dig. Ha förtröstan, nakenhet är inte ett utsatt läge, det är vägen till den eviga källan i ditt inre. Frigör dig från skrupler! Medvetandet litar på sig själv! Det borde du också göra!

Tack

Älska dig själv, så som du älskar din nästa! Det är dagens budord! :) Din själsfrände, är du själv! Mannen och kvinnan som älskar varandra finns inom dig. Du är båda dessa mälanden på samma gång. Du är din egen själsvän! När kärleken föds inom dig förbereder du dig själv för shiftet till fjärde dimensionen och du hjäper även Moder jord och dina medmänniskor. Ju fler desto bättre! Tro på dig själv! Du har livets hela potential av skaparförmåga inom dig. Kärleken är det som skapar! Kärleken och inget annat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar