torsdag 30 juli 2009

Bok under förläggning

Ja det har varit tyst här ett tag. Det är tröttsamt med semester. Dock har jag skickat in min nästa bok till förlaget nu och jag kommer att ge er länken till försäljningsstället så fort som möjligt. Det känns skönt att ha fått iväg manuset för det har legat på datorn länge nu. Den sista delen är också i full färd att färdigskrivas.

2 kommentarer:

  1. Gratulerar till att andra delen av din trilogi är klar!!!

    Klar och klart är ett vackert ord. Om jag fått en dotter skulle hon nog fått heta Klara. Att göra klart, se klart, höra klart,känna klart och vara klar - klargöra för mig själv.

    Ser fram emot att läsa andra delen....och även den tredje som verkar vara klar snart den också.

    Allt är väl....trots allt
    Barbro

    SvaraRadera
  2. Hej Barbro

    Tack så mycket! Ja klar är ett väldigt välgörande ord. Det behöver inte betyda att något är avslutat utan mer som en aha-upplevelse, det går upp ett ljus och allt klarnar. Det klarnar. Boken har alltså klarnat så pass att den kan gå i tryck. Vi får se hur många slarvfel som passerat igenom. Det var lite bråttom att skicka manus för jag ville ha med boken på bokmässan i slutet av september. Det får bära eller brista. Ibland måste man bara gå vidare. Det som är klart ska inte ligga i byrålådan och damma igen. Eller hur?

    Solsken
    jennyli

    SvaraRadera