tisdag 18 augusti 2009

Köp "Sändebud till Jorden"

Här kan du snart köpa min andra bok Sändebud till jorden.

http://www.litenupplaga.se/473

Just nu trycks boken men blir tillgänglig för beställning inom kort.

Håll er uppdaterade!

hälsningar
jennyli

11 kommentarer:

 1. Boken är beställd!
  Ska bli spännande att läsa den. Men hej vad snabbt det gick från att du lämnade in den till färdig bok! Häftigt!

  Gratulerar
  Barbro

  SvaraRadera
 2. Tack Barbro
  Ja det har du rätt i. Jag är själv väldigt förvånad. Allt händer så fort nu. Även med mitt liv.

  Jennyli

  SvaraRadera
 3. Boken är beställd av mig också!
  Ser fram emot att läsa den! Vilket bra förlag du hittat! Vad smidigt det verkar fungera!

  SvaraRadera
 4. Ja det funkar jättebra. Allt sköts via internet. Det är bara själva kontraktet som måste skrivas på vanligt papper.

  Jag hoppas verkligen att boken lämnar avtryck hos er och att vakenheten får nytt ljus. Ser verkligen fram emot att lära mig mer via er.

  jennyli

  SvaraRadera
 5. Oj oj oj, jag har inte fått min än. Du måste vara den första att få boken, grattis!
  kram
  jennyli

  SvaraRadera
 6. Hej Jennyli!

  Nu har jag läst färdigt din bok. Det är inte en bok man sträckläser men jag tycker om den och på något sätt når den mig även om jag inte kan påstå att jag förstår den. När jag tror jag förstår och får ihop det så slutar jag att förstå...... Förstår du hur jag menar?

  En del avsnitt känner jag igen; sånt som du publiserat här på din sida, t ex som den om att sluta ösa...sluta vara rädd för livet, förändring och utveckling. Om att släppa taget och våga hoppa. Som är så himla svårt ibland.

  Mest tyckte jag om berättelsen om herden och vargen. Om kärlekens olika ansikten.

  Har också gjort ceremonin med den vita skruden, kronan och benkläderna. Känns OK men blir lätt för teoretiskt men jag VILL!

  Det känns iaf som om jag på ännu en nivå tar emot den stora Modern och Fadern och Jesus Kristus.

  Var du på bokmässan i år också? Jag tipsade min vän Gerda att leta upp dig om du var där. Hon skall låna dina böcker. Hon är konstnär, min levande andliga vägledare och vän.

  Tack Jennyli och lycka till med nästa bok som väl redan är på G, eller?

  Allt är väl
  Barbro

  SvaraRadera
 7. Hej Hope
  Tack för att du har läst boken och tack för din kommentar. Jag lovar att lyfta dina ord i ljuset och ljuda kring dem mer noga. Det jag kort vill säga är att detta handlar om de tre ljusa sfärerna fem, sex och sju (om du har läst kommentaren till Perra i "Lycka ÄR"). Nu ska jag sätta mig och läsa en roman på 300 sidor till i morgon "Fru Marianne" av Morrison. Jag studerar litteraturvetenskap på C-nivå.
  Det gläder mig att du tycker om boken och visst är den andra på gång men jag har paus i skrivandet som du förstår.

  Jag återkommer så fort jag kan.

  Allt gott
  Jennyli

  SvaraRadera
 8. Hej igen Barbro

  Jag hade boken med på bokmässan i år också men jag var själv inte där eftersom jag var i Berlin och spelade med en stråkensembel och kör. En härlig resa som varit efterlängtad.
  Tack för att du lånar ut dina böcker. Det är mycket fint!

  Det här med att förstå har mer än en botten, åtminstone två. Vad vi förstår med hjärnan är inte samma som vi förstår med hjärtat. Hjärtat förstår allt men det gör inte hjärnan. Tyvärr! Så fort din hjärna tycker att den förstår så släpper den taget, slappnar av och så fort hjärnan släpper taget tar hjärtat över igen och låter lyfta dig in i ny livserfarenhet och då hänger inte hjärnan med. Varje gång du förstår slappnar du av och då låter du nästa nivå bli synlig, en nivå som din hjärna ännu inte tagit in och bearbetat. Och så håller det på, hela livet.

  Ja det här med herden och vargen visar på att lidandet endast är andra sidan, baksidan av lycksaligheten. Var och en ser saken ur sin synvinkel och agerar utifrån kärleken till de sina. Befinner man sig på andra sidan om en annan människas synvinkel blir man en del av den människans lidandefält och kanske till och med syndabock, ond i deras ögon. Ja något sådant.

  De delar som liknar ceremonier är instruktioner rakt av, klart och tydligt. Kanske det enda konkreta i det okonkreta men sanna livsskapandet. Den vita skruden symboliserar alltså det högsta vita eviga ljuset som kommer uppifrån och faller ner över hela vår kropp. Benklädnaden är energin från moder jord som läggs som en stöttande stomme kring våra ben och höfter. När det eviga livet sammankopplas med jordelivet sker något alldeles underbart. Trolovningen och bröllopet mellan det drömlika och det verkliga, mellan vin och vatten, mellan jord och evighet. Svaret på denna trolovning är determinerat oss när vi föddes. Varje människa kom till jorden vid denna tidpunkt i för att lycksaliggöras över sanningens bröllop mellan kristus och lindar av olvon. Du är denna lind. Så dröm blir verklighet, svaret på din längtan ligger i detta bröllop. Våga se att sanningen om detta bröllop handlar om att erkänna ämnet inom dig som evigt och verkligt på samma gång. Verkligt för att det går att ta på och evigt för att skadan nu är läkt. Tack vare bröllopet är lidandet efter syndafloden borta. Vad du har väckt inom dig är vackert. Nåden hjälper dig att skapa lust och fägring stor. Nåden svarar varje bön om kvällsro och varje bön om vakenhet på morgonen. Vakna varje morgon innebär att vakna kroppsligt och vakna andligt. Varje morgon du vaknar läk såret från syndafloden genom att be om uppvakningsenergi. Snart serveras du vakenhet då du minst anar det.

  Kram
  Jennyli

  SvaraRadera
 9. Det är precis som du säger, Jennyli;
  I skogen under tiden jag gör ceremonin känns det bara skönt, lugnt, stort och underbart. Jag vill inte avsluta och gå därifrån. Precis som allt annat vi gör "när tiden stannar", - i evigheten. Det är först när jag kommer hem som hjärnan börjar fundera;
  vad det ska vara bra för,
  inget har ju hänt,
  allt är precis som förut,
  jag har nog bara lurat mig själv.

  Men den här gången tog jag hjärnan på bar gärning. Tack vare att jag läst ditt inlägg i morse till frukosten.

  Den här gången kändes det ändå större, heligare och sannare under tiden jag stod där vid den vackra porlande bäcken. Ljuset från evigheten lyste upp den mörka skogen på en liten plats framför mig och sa att mörker är bara frånvaro av ljus. Min hund satt fridfullt och väntade tills allt var klart. Allt kändes sant, fint och stort.

  Den här gången lät jag hjärtat säga sitt och hjärnan vara i sitt tvivel utan att själv bli tvivlande och osäker, kämpande eller flyende.

  Tack Jennyli för din lektion till mig!

  Att be om uppvakningsenergi känns vackert, men också lite farligt. En del uppvaknanden kan vara förfärliga att vara i. Kanske jag kan be om den så mycket att jag orkar, vågar och klarar av det,
  såsom i himmelen så ock på jorden.

  Frid,
  Barbro

  SvaraRadera
 10. Kära Hope!

  Det här med farligt, tror jag är en fas. Du måste igenom det som känns farligt därför att sanningen är den att lidandet så gärna vill vara med. Varje människa når bortom sitt lidande genom att våga le, våga se Kristus, våga tro på friheten i att leva. När vi genomskådat lidandet vet vi att vi erhåller nåd, i alla lägen. Vi antar ett tillitsfullt förhållningssätt eftersom vi vet att varje vision är en reflexion av vårt eget inre och den varar bara så länge som vi själva tror på den.

  Tvivel är vår värsta fiende och rädslan understödjer den samma. Det är endast rädslan och tvivlet som lurar oss att inte tro.

  Tro utan omsvep, tro ärligt och uppriktigt, tro av hela ditt hjärta och upptäck att varje vägkrök har vackrare och vackrare teckningar att visa. Farligt är det aldrig att upptäcka nya saker. Endast tvivlet säger det!

  Det är underbart att läsa om hur tvivlet börjar lämna dig och hur du upplever livets magi. Vackert! Skönt att du möter dig själv där friheten är som störst, ute i naturen. Citaten från evigheterna talar tydligt där. Det är lätt att höra och se där. Ske din vilja så som i himmelen, så och på jorden.

  Våga se, våga höra, våga le! När du ler visar du vägen för livet in i dig. När du ler visar du livet vägen från evighet till evighet. När du ler välkomnar du livet. Nu, se hur kraften fyller dig!

  Du har ju den första boken också och känn nu hur livets varje öga på din kropp ler samtidigt som du ler. Seendet är värt att vårda och komma underfund med. Varje öga på din kropp längtar efter att se och leva urkraften.

  Tack för att du inger hopp i mig. Vet att varje steg du tar trycker min hand. Varje melodi du hör värmer också mitt hjärta.

  Jennyli

  SvaraRadera