tisdag 19 oktober 2010

JAG ÄLSKAR DIG!

That´s all there is to it. Detta enda frigör oss. Svaret på alla frågor. När kärleken sker i oss är vi hemma. När skapelsens mirakel talar väller kärleken fram ur vårt bröst. ALLT leder fram till denna enda fras. Detta är det enda som betyder något. Skäll inte mer. Tala om att du älskar! För kärleken är det enda eviga. Det enda som är värt att tala om, det enda som kommunikaiton verkligen är. Sann kommunikation är kärlek. Sann kärlek är vågad. Den är både vågen och havet. Den är både sångaren och durackordet. Nu och alltid!

3 kommentarer:

 1. Hallå Jennyli!

  Äntligen ett livstecken från dig!!!!

  Precis det samtalade Gerda och jag om sist vi hördes av! Och hur det goda, helande och sanna samtalet = kärlek - en kär lek - och hur det sprider sig utåt och inåt som ringar i vattnet.

  Gerda undrade när din nya bok utkommer, men sa också att det ännu inte dags för den....

  Allt är väl//
  Barbro

  SvaraRadera
 2. Hej kära Hope!

  Tack för din ditt trogna stöd och kärlek. När utvecklingen tar fart väller orden fram. Du har rätt, jag har varit väldigt tyst här länge. Har börjat nytt jobb som tagit mycket tid och energi. Nu har jag kommit i balans med det och jobbar lite mindre än i början.
  Det är härligt att ni väntar på min tredje bok. Den är klar men ligger och väntar på datorn. Främst handlar det om pengar men det är nog som Gerda säger att det inte är dags men snart är det det.

  Jag är så nyfiken att få veta vad som är meningen med böckerna eller boken för de mynnar ur en enda bok, Evigheternas bok. I går eller i förrgår tittade jag på den vackra målningen som Gerda har gjort, längtans blåa blomma och lilla fågel blå, den är helt underbar.

  Ja utan tvekan är det vad livet handlar om, livet är en kär lek, kärlek. Tack Hope för erkännandet du ger, för kärleken du ger.
  kram
  Jennyli

  SvaraRadera
 3. Du är fantastisk!
  Och nån gång vill jag att du spelar fiol på någon skiva jag gör!

  Kram Fredrik

  SvaraRadera