torsdag 22 november 2012

Ångra ingenting!

Budskapet publiceras i Budskskapsportalen den 23/11-12 på

Undrens tid är inte förbi. Människor vill komma till insikt om varför de är här och därför verkar livet med stilbildning. Människor vill skapa sig känsla av att höra hemma och att vara älskade. Människor vill skapa sig frieritänkande. Människor vill traktera ett instrument och fönstra mot evigheternas evighet. Människor vill erkännas! Ut ur vetenskapens kruka ska välsignat många människor vandra nu i den sista tiden, innan den nya eran. Människor som lämnar lidandet i krukan kommer verkligen att inse vidden av det liv hon lever. Människor som vandrar ut ur vetenskapens kruka skapar tillsammans och var och en för sig, ett paradis på Moder jord.

Det hälsade budskapet denna vecka är, ångra ingenting! Människor utträder i rasande fart ur vetenskapens kruka och inser till sist att allt som hänt i livet har varit en pusselbit för att äntligen kunna se hela bilden klart. När människan ser hela bilden klart och tydligt, då inser hon att allt i livet är och har varit en del av den gudomliga planen för hennes liv. I många fall är det just de jobbiga sakerna i livet som faktiskt har lagt de största och tydligaste bitarna till pusslet. Med bilden som karta finns inget längre att oroa sig för. Inget i hela världen saknas när hela pusslet är lagt. Varje människa har kommit till Jorden för att förstå sitt liv. Här och nu ska han som kommer i Herrens namn, lätta på slöjan och kronologisera livet på ett helt nytt sätt!

Här och nu ska livets pusslande känneteckna kronologin i ditt liv. Märk väl att det arbete som krävs för att lägga ett pussel utgår ifrån den hela bilden. Människan kan inte lägga sitt livs pussel utan att redan ha den hela bilden färdig för sin inre blick. Morgondagens kännetecken är något ni inte har vetskap om idag. Hur kan ni då lägga pusslet? Morgondagen existerar inte! Morgondagen ska aldrig komma! Morgondagen är den illusion om livet som ni tampas med varje dag. Morgondagen är varje människas stora konflikt med sig själv! Morgondagen existerar inte! Morgondagen kommer aldrig att existera! Morgondagen lurar dig att tro på något som inte finns! Morgondagen är bara en villfarelse som kommersialismen oroar dig med, för att lägga beslag på din kraft och dina tillgångar.

Arbetet med det pussel som är ditt liv lägger bit efter bit till den bild som redan är fullkomlig. Varje pusselbit är ett skeende i ditt liv och till råga på allt så kan kronologin ondgöra sig över formen för detta pusslande. Människan delar in sitt liv i dåtid, nutid och framtid. Men pusslandet försiggår, utom alla tvivel, bara här och nu! Hur varje pusselbit läggs kan inte heller rätta sig efter kronologin. Många börjar sitt pusslande med att lägga ut hörnbitarna. Därefter försöker han eller hon att plocka ut de mest karaktäristiska och färgstarka bitarna, därför att de är lättast att få ihop. Det finns ingen regel som säger att man ska börja från vänster och pussla åt höger. Det kan falla sig precis hur som helst, beroende på var just du har dina färgstarka och karaktäristiska bitar någonstans.

Ångra ingenting som mättat dig. Mättnad är alltid bra. Hur som helst ska du, till din stora förvåning, se att helt andra saker ska mätta dig från och med nu! Hur som helst så kommer vägen att verka lätt att vandra när du förstår att alla skeenden och händelser i ditt liv är en bit i ditt gudomliga pussel. Därför kan du aldrig ångra något som hänt, eller något du gjort! Människan sitter, i födelseögonblicket, med ett visst antal pusselbitar som hon under sin livstid ska lägga ut! Mer eller mindre finns inte! Livet är dig givet! Människans pussel är helt när hon föds och som liten plockar hon snabbt ihop bitarna i en enda hög. Människan föds med den hela bilden framför sina ögon. Hon ler mot sina föräldrar och förstår tillblivelsens mirakel. När hon lämnar det oskyldiga barnstadiet, vid så där tre års ålder, faller pusslet isär. Människan plockar isär sitt pussel i takt med att hon lär sig det mänskliga språket.

När hon kommer till Jorden som nyfödd har hon endast med sig det gudomliga språket! Många av er kan se detta språk lysa genom era barns ögon! Men i takt med att barnet lär sig det mänskliga språket börjar hon att glömma den hela bilden och då nöjer hon sig också med de skapade regler som kommer från människan. Men ditt barn kommer till Jorden fulländad och det lär sig att inte lita på sin egen intuition, utan på längesedan befästa sanningar! Morgondagen finns inte! Hör upp och se hit! När ditt barn frågar dig varför! Möt frågan med att, längesedan döda människor, skulle ha svarat så här. Men lägg också till att svaret finns inom barnet själv. Den faktiska och statiska verkligheten existerar inte. Morgondagen existerar inte. Allt är inom barnet redan fulländat, här och nu!

Förstå att kravet på nuet dikteras i de allra flesta fall av morgondagen. Om morgondagen inte fanns, skulle kravet på nutiden vara helt annorlunda eller inte vara ett krav över huvud taget. Morgondagen är visionen om något som ännu inte hänt. Var finns visionen? Jo, den finns i ditt eget medvetande. Människan skapar själv sin morgondag i sin vision. Människans seende har alltså många dimensioner. Människan har möjlighet att konstruera en bild av morgondagen som inte finns! Människan tvivlar på sig själv och sin egen förmåga, men hon lyckas ändå att omstrukturera sitt liv så att visionen om framtiden blir verklighet i nuet. Men hur lyckas hon med det. Förut pratade vi om att bilden redan låg färdig när människobarnet föddes till Världen.

Hur som helst lägger varje människa sitt pussel utifrån den bilden men hon lägger stor vikt vid att kronologisera sitt liv på ett sådant sätt, som om det som varit är något som aldrig kommer tillbaka och det som komma skall, ligger utom räckhåll för sinnet. Men skulle vi lätta lite på slöjan så förstår vi snart att kronologi också är en illusion. Människan är lärd att tänka då, nu och sen. Men det existerar inget annat än NU. I människans NU finns hela bilden, men för varje dag och varje år slipas hennes linser så att varje bit framträder mer och mer. Människans pusslande pågår i nuet, fritt från dåtid och framtid. Människans historia är en bit av det pussel som läggs just nu. Människans historia levs just nu och just här. Människans framtid levs också just nu och just här! Människans kunskap om framtiden verkställs i takt med att en ny bit blir synlig.

Det eviga pusslet ligger där som en lättnad för alla människor som tvivlar. Det eviga pusslet är individuellt men också generellt för alla människor. Mästaren är du! Hättan av för dig! Människan börjar inse att allt som en gång varit, är också nu. Människan är inte separerad från sin historia! Människan är skärrad till bristningsgränsen över att inte veta något om framtiden. Hättan av för dig! Människans framtid existerar inte. Människans framtid är nuet! Märk väl hur bilden av dig själv i framtiden, inte kan existera i framtiden utan bara i nuet. Alltså är du redan den du vill bli och vill vara. Med visionen skapar du den bild som redan är och avtäcker kunskapen om dig själv, bit för bit. Lär dig själv att se vem du är och alltid har varit! Möt dig själv och inse att läget är under kontroll! Upptäck att bilden som du avtäcker bit för bit i ditt liv, faktiskt är bilden av paradiset, människans hem! Hem ljuva hem!

Människans kännemärke för att läsegärningen, äntligen börjar skapa läsförståelse är att värmen skapar kämparglöd i hjärtat. Människans längtan efter att förstå vägleder henne att verkligen erkänna sig själv som den enda sanna mästaren i sitt liv. Mer kan vi inte säga. Må bilden av mästaren avtäckas, här och nu, en gång för alla!
Moder / Fader Gud som är i himmelen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar