torsdag 8 november 2012

Skänk kärleken en chans

 
Budskapet publiceras den 9/11-2012 i budskapsportalen på



 

När nästa insikt kommer till er alla förstår ni allt. Människan står på en tröskel och den tröskeln är vad ni verkligen tror är er värsta fiende. Men nu tycker jag att ni ska konnotera en sak. Människans längtan efter att förstå gör henne blind. Orden lider brist på bra sätt att förklara hur tidlösheten ser ut! Men med konnotation kan det vara möjligt. När vi säger ordet Evighet, då är det svårt för er att förstå! Men medvetandet kan greppa en fysisk sak och därmed synliggöra en osynlig konnotation av denna sak. Med din intention ser du saker som inte syns för ditt fysiska öga.

 
Hur vet vi att varje hjärtas längtan att förstå, gör det blint för sanningen? Förståelse har med upplevelse att göra. Människor som har varit med om samma saker kan förstå varandra. Människor som lyssnar på en annan människa som talar om något, kan bara till fullo förstå om hon själv har upplevt samma sak. Eftersom evighet talas mycket om i några av era mest kända skrivelser på Jorden, tyder det på en längtan efter att förstå evigheten. Men ingen av er har på riktigt sett evigheten. Människor som har haft nära döden-upplevelser upptäcker en skymt av evigheten. Händelser i livet skapar öppningar till evigheten. Men efter ett tag ”läker” hålet och lägger vackra virkade dukar på bordet igen. Många av era dukar är mycket vackra att se på och de är lika bra på att stå emot vatten som de är på att göra er blinda för evigheten.

 
Modet att våga se, tar bort alla dukar och alla tygstycken och slöjor framför era ögon. Musik kompenserar för detta mod. Musik erbjuder en direkt biljett till evigheten. Medvetenheten om detta virkar nya dukar till era bord. Dukar som är glesa i sin struktur och som släpper in evighetens ljus i era liv. Nästa tröskel i era liv är vattendelaren. Människans nästa steg är det viktigaste i den mänskliga historien. Människans nästa steg ämnar väcka citaten i kärlekens källa inom var och en av er som vandrar på Jorden i denna stund. Vi läker inte längre något som kärlekens källa kan använda som en ingång i era liv. Människans läkningsförmåga är enorm. Men människans läkningsförmåga har gått till överdrift. Ni vill läka allt, till varje pris.

 
INRI ske din vilja så som i Himmelen så och på Jorden! Herren är din herde! Misströsta ej! Nästa steg erbjuder verklig förståelse för evigheten. Redet som trasslar sig på ditt huvud erbjuder kanske husrum för en tjuvaktig skata. Maten räcker kanske inte till och då är det bäst att fylla på lagren, förbereda sig på sämre tider, kanske sno åt sig lite från någon annan! Men detta rede ska nu förvandlas till en ren och vit lotusblomma som inte kan något annat än att suga upp det eviga ljusets vederkvickande kraft.

 
INRI läk inte dina sår i pannan efter törnekronan! Medvetandegör människorna om att detta blod är verkligheten bakom evighetens konnotation till den heliga nattvarden. Murbräckor och dynamit behövs inte för att leta efter svaren! Medvetenhet om evighetens temperatur är det enda som behövs. Skänk dig själv sanningens skatt där i djupet av evighetens längtande rum i ditt inre. Ve och väl finns inte, bara kopplad eller okopplad till evighetens ljus. Undrar du hur din längtan kan vara ett hinder för dig att se och förstå verkligheten bortom evighetens mur? Undrens tid är inte förbi! Människans längtan i sig är inget hinder. Men en sak som hon inte har sett och upplevt kan hon inte förstå. Människor som inte förstår vad hon längtar efter, längtar efter saker som hon kan förstå. Men konnotationen antyder att det hon längtar efter är något helt annat.

 
Människor längtar efter ved, när den eviga konnotationen säger att det är värme hon behöver. Människor längtar efter fel saker och det är vad som hindrar henne från att ta steget fullt ut. Värmen som hon längtar efter finns inte i själva vedbiten. Ändå är det den hon eftertraktar och ser till att lagra och samla. Människor lever i paradiset redan. Men hon längtar ändå, eftersom hon inte kan se det. Människor sätter värde på skandaler för då känner hon sig lite bättre i sitt eget elände. Harem serverar inte mer kärlek därför att vad ett harem är, är det samma som en bod full med ved. Människor vet inte vad de verkligen behöver. Människor nöjer sig med ett uthus fullt med ved. Människor drar en suck av lättnad när kylskåpet är fullt av mat. Be så ska du få, mat på bordet och värme i huset! Mätt ska du bli när evighetens frö i ditt inre äntligen får ta emot rätt näring. Varm ska du bli när du känner en ren och evig bris väcka ditt hjärta till liv på riktigt!

 
Ditt nästa steg är det viktigaste steget i mänsklighetens historia. Detta steg har att göra med en till synes omöjlig sak; att förstå det man aldrig upplevt! Människan kan alltså inte själva värdesätta vad som är rätt väg eller inte. Människan kan inte själv försöka att förstå. Människan kan inte själv diktera reglerna. Hur ska du veta hur, när, var, varför och på vilket sätt du ska förstå evighetens inträde i ditt liv. Människan kan inte själv skapa förutsättningarna för något som är flankerat så länge men aldrig penetrerat!

 
Läk inte dina sår! Möjliggör för oss att visa dig vägen. Möjliggör för din moder och fader i evigheten att nå fram till dig. Vägled oss via din smärta! Mota inte bort smärtan. Sätt inte plåster på såren och lägg inga vaxdukar på borden. Möjliggör för oss att nå fram till dig. Det första som händer när vi når fram är att livet som är evigt, smörjer såret, som är porten till himmelriket i ditt liv. Medvetandegör dig själv om att livet vet hur man gör! Människan är liv och därför vet livet i dig, när allt kommer kring, att kärlekens skapande förmåga är såå mycket större än verktyg som din hjärna har lärt sig. Mästaren skapar kvickt en perfekt bild av sanningen. Nästan ögonblickligen sker livet så perfekt som det är, om du bara låter det göra det!

 
Hur ska du lära dig att låta livet ske med dig optimalt? Mätt och go, varm och go, fri och skapande, lustfylld och lycklig! Hur kommer dessa mälanden till stånd i ditt liv? Medvetenheten om att keruber och änglar dikterar omständigheter i ditt liv som leder fram till dessa mälanden, är en välsignelse och en öppning. Medvetenheten om att människan själv inte kan lära sig något för att underlätta förståelsen för evigheten, är en välsignelse och öppning för att få själen att verkligen ta steget fullt ut. Var medveten, men sök inte förstå det du inte kan förstå! Människans längtan efter förståelse kan då bli det största hindret att faktiskt förstå och lätta på slöjan till evigheten.

 
Var medveten, men kämpa inte för att förstå! Möjliggör för änglar och keruber att vägleda dig och verka i ditt liv. Marken räcker till alla, maten räcker till alla, veden räcker till alla och umgänge finns för alla. Miraklet sker när du vänder dig till sakens natur, eller till sakens konnotation! Musiken ska öppna öronen och hjärtat för evighetens ljus! Möt oss där! Möt oss i konnotationernas rike i ditt hjärta! Öppna dörren till himmelriket i ditt inre genom att värka ut sanningen. Verkligheten ligger bortom värkens accepterande. Smärtan och lidandet är inte er värsta fiende, som ska bekämpas till varje pris. Fäll en tår och se hur evighetens ljus glittrar och lägger en arm runt din hals. Medvetandet är ett bra verktyg, dock finns en inbyggd kasshet som ligger i klass med ren överlevnad. Människans inbyggda överlevnadsinstinkt läker alla sår, till varje pris, för att överleva och överleva och överleva och överleva och överleva. Människans drift att överleva är så stark så den gör henne blind för evigheten och odödligheten. Ett ödesdigert misstag som under din livstid kommer att rättas till.

 
Människan ska börja längta efter rätt saker. Människan ska komma ihåg sitt verkliga uppdrag! Människan kommer att våga ta av sig harnesket. Människan kommer att våga sluta att kämpa emot döden, därför att i döden kommer hon äntligen att se livet! Människor ska korrelera och naket och ärligt föda sig själv med rätt näring. Harnesket är borta och så även lidandet. Värken efter alla sår försvinner när du tar av dig ditt bröstpansar. Harnesket har tyngt dig och Raskens behöver inte längre skydda sitt hem. Hans uppdrag är slut!

 
Människans nästa steg skapar fred därför att hennes nästa steg är att fälla upp visiret och lägga av sig harnesket. Fienden vill inte skada en blottad människa. Varför då? Den nakna och ärliga människan avväpnar alla den möter! Människor som frivilligt slutar kämpa och försvara sig, skapar öppning för evighetens inträde och den eviga kärlekens källa kan blomma och verkligen synliggöra det paradis som längtar efter begynnelsens lovsång. Frid på Jorden bland människorna som Han älskar! Mästaren talar inom dig och genom dig! Människor som lägger bort sitt harnesk ska se sitt sanna väsen. Mästaren ler mot din nästa genom dig! Din nästa ler tillbaka mot dig, citerandes de eviga orden i hjärtat! Ge Kärleken en chans!


Din moder och fader i Evigheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar