söndag 30 december 2012

Dansen i ljuset - gehöret från Moder jord

Här är ett kapitel ur Evigheternas bok som en liten present inför det nya året. Lycka till på upptäcktsresan som är ditt liv.

Ge dig själv Moder jords energi!


Nu börjar själva utbildningen, mitt barn! Gud – alltså jag tar åter igen över skrivandet. Den Helige anden har erbjudit dig den förförståelse som du behöver för att säga; Jag vill desarmera mig. Jag vill flöda i det gudomliga ljuset. Jag vill ge mig själv den största gåvan i livet som är att älska mig själv så som min nästa. Den som älskar sig själv gör allt för att må bra en gång för alla. Mästaren inom dig väntar på att få ditt gehör. Sanningen är den att där du har handen på bröstet, där finns Gud. Möt dig själv! Erbjud dig själv det du längtar efter! Ge dig själv tillåtelse att leva för det är därför du finns på Moder jord.

Ge dig själv Moder jords energi! Det är det första steget i den gedigna utbildningen. Ge dig själv Moder jords energi, så ska det frö som finns där du har handen strax under bröstet få näring. Lägg ditt frö i god jord. Det är det första steget för att få en vacker blomma att födas. Lägg ditt frö i Moder jords sköte så ska din skaparkraft vakna. Lägg ditt frö i Moder jords sköte så ska din inspiration börja flöda. Hälsa Moder jords skaparkraft och inspiration välkommen i ditt liv så ska du se hur det börjar kittla av liv. Läs det sanna ordet som säger; Källan till moderlig livskraft gäller för att vara svanskotan på din kropp. Låt den energi som du suger upp ur Moder jord flöda genom dina fötter upp till svanskotan och känn hur hela området runt svanskotan börjar vibrera av liv. Känn hur det sprider sig runt hela höftpartiet, precis som ett bälte av kraft och liv.

Detta är det första steget. Källan till Moder jords energi där din svanskota sitter flödar i mahognyröd färg. Res dig upp och uppmärksamma sensationen där den röda färgen har sitt hem. Den röda färgen har sin mesa där du har din svanskota. Den röda färgen från Moder jord eskalerar genom dina ben upp till din svanskota och ger inspirationen och skaparkraften i dig gehör. Iscensättandet av inspiration och skaparkraft är utgångspunkten för att det sanna seendet ska vakna. Utan inspiration mästrar du ingenting. Med inspiration kan du gå hur långt som helst. Inspiration och skaparkraft är nyckeln till framgång. Inspiration och skaparkraft är mästarens redskap. Inspiration och skaparkraft är nyckeln till det andliga uppvaknandet.

Mästaren inom dig försätter sig i det tillstånd som behövs för att du ska börja se erbjudandena från omgivningen. Uppenbarelsen du drömt om fröar av sig där du har handen på bröstet. Det sanna livet börjar nu. Det sanna gehöret lotsar dig fram där det mänskliga drömlandet ropar ditt namn. Längtar du också efter bekräftelse? Då har du kommit helt rätt mitt barn. Gehöret som du får från den moderliga näringen bekräftar din själ och ger ditt frö den näring som behövs för att det ska kunna slå rot. Livets mirakel kommer ur din moders sköte. Därför är denna första energi den allra viktigaste. Den viktigaste eftersom den lotsar dig till alla de andra energierna. Längtande själar som söker efter himmelriket utan att söka där de sätter fötterna blir rotlösa sökare i måttfullhetens tecken. Lärdomen som säger att du måste börja med det första steget på en stege om du ska kunna klättra upp, gäller även här.

Gud – alltså jag rätar ut frågetecken därför att din själ ska få möjlighet att motta det sanna livets mässa. Jag ordar sanningen om de olika energierna i hälsans land och du ger dig själv gehör för mässan som dessa energier skapar där du har handen på bröstet. Urkraften i dig vet när det du gör är rätt. Urkraften i dig när din själ, men om det sanna seendet inte vaknat färgar den härliga mässan inte av sig på dig. I det ögonblick när mitt ord fäster där du har handen på bröstet sker en stor förändring med dig och din kropp. Moder jords starka energi serverar dig hälsa genom det sanna flödet av inspiration och skaparkraft. Moder jords starka energi serverar dig mesans melodi som kallas dansen i ljuset*.


Mästaren i dig kan dansa källans dans som är det tidlösa dansandets konst. Källan där din svanskota sitter måste hälsas ren med dansen i ljuset. Lägg det sanna dansandets konst där du har din svanskota så ska du få lust att dansa. Läs din mästares hälsade budskap som lyder; Yrsel därför att du har dansat är sann, hälsad yrsel som ger din kropp gehör för det moderliga mötet inom dig. Mitt ord som erbjuder dig gehör för tedansens hälsade melodi, fäster där du har din svanskota. Där du har handen på bröstet färgar dansen i ljuset av sig. Genom att du reser dig upp och mottar dansen i ljuset från Moder jord, får det sanna gehöret genom mesan i svanskotan fäste där du har handen på bröstet.

Gud – alltså jag ska nu förklara med så enkla ord som möjligt. Detta är själva instruktionen för hur du ska gå till väga för att ta till dig den mahognyfärgade dansen i ljuset;

Grunda dig först genom att, där du står eller sitter, se hur dina fötter får rötter. Därefter tar du några djupa andetag och suckar ut alla spänningar som du eventuellt bär på. Dränera dig själv genom att duscha esoteriskt. Alltså ge dig själv en esoterisk dusch i form av ljus. Mitt råd är att du ser duschen där du står som en pelare av ljus. Gå in i pelaren av ljus och låt ljuset skölja genom hela din kropp, både ut och insida. Det du ska göra sen är att ta emot dansen i ljuset, alltså moder jords mahognyfärgade energi. Ett bra sätt att förstå hur du ska ta emot den mahognyfärgade dansen genom dina fötter och upp till svanskotan är som följer;

Trägen vinner därför ska du ge dig själv tid att träna på detta om och om igen. Mät dig inte med någon annan utom med dig själv. Det är den första och enda regeln. Gud – alltså jag missar inte din utbildning, därför ska det lyckas förr eller senare. Lätta fötter springa lätt, lätt, lätt. Hälsa livet välkommet! Herden som vallar sina får ger sig själv Moder jords sanna energi redan som barn, därför att han är van att vistas i naturen och mottar ren energi så som den är tänkt att mottas.

Hälsa den mahognyfärgade energin välkommen genom att dra den upp genom dina fötter. Tiden det tar att föreställa sig hur det smäktande gehöret från moder jord letar sig upp genom dina fötter, anklar, vader, knän, lår, säte och upp till svanskotan och det mahognyfärgade bältet runt dina höfter är lika varierande som antalet människor på Moder jord. Det viktiga är inte tiden det tar utan hur du upplever energin, därför att det du upplever är gehöret från Moder jords, dansen i ljuset. Gehöret från Moder jord går upp genom dina fötter till svanskotan, där det går in till den källa som kallas mesa nummer ett.

Testa dig fram flera gånger för Moder jords energi ger dig alltid erkännande varje gång du försöker. Tiden det tar att få den mahognyfärgade dansen i ljuset att flöda, är tiden du lägger på att öva. Därför ska du öva ofta. Den räserbana som upprättas efter ditt trägna arbete skapar gehör så fort du tänker ”Moder jord” därför att det är lätt att färdas på en upptrampad väg. Den esoteriska dansen i ljuset kämpar aldrig emot det flöde som din kropp har, därför går det precis så fort som din kropp tillåter. Lite då och då ska du rena Moder jords väg i din kropp. Ge dig själv en liten stund varje dag då du tänker; Ljus, esoterisk dusch och sedan hälsa välkommen dansen i ljuset. Det behöver inte ta mer än fem minuter varje gång.

Det som du nu har gjort är det första steget i din andliga utbildning. Gehöret för Moder jords energi, dansen i ljuset, har nu fått fäste där du har din svanskota. Gehöret som du får från dansen i ljuset renar mesans iscensättande av skaparkraft och inspiration, därför att där du har handen på bröstet skapar du ditt levande drömlika liv. Det gehör som den devinska dansen i ljuset ger källan där du har din svanskota, sprider sig genom hela kroppen och hamnar slutligen där du har handen på bröstet. Servera dig själv dansen i ljuset, så ska din egen fredliga mästare ta hand om allt det goda och placera det där det behövs som allra mest. Lägg inte så stor vikt vid att färga av den mahognyfärgade dansen i ljuset, därför att den färgar av sig själv när den väl fått fäste där du har din svanskota. Lägg din tid på att det som skapas där du har din svanskota ger dig en varm och behaglig känsla.

Det du ska ge dig själv där du har din svanskota är det sanna eviga ordet som lyder; Det som göms i snö kommer upp i tö. Den sanna mesans devinska salighet finns där du har din svanskota men du måste låta skina energi på den för att den ska vakna och ge dig moderlig kärlek. Lägg den tid du har på att döpa dig själv där du har din svanskota. Dopet dementerar den gamla edsvurna degen genom att minska motståndet i din kropp. Serverandet du gör, ger ditt första devinska bord gehör. Ditt devinska bord där du har din svanskota serveras dränage därför att det sanna dukandet har börjat. Du ska duka ditt bord med sunda rätter, därför att den som ska äta vid ditt bord är den du möter där du har handen på bröstet, alltså du själv.

Esoteriskt dukat bord dränerar din kropp på tunga energier som får dig att känna dig trött, håglös och seg. Esoteriskt liv sänder signaler dit där du har handen på bröstet som säger att det håller på att gestaltas liv i din kropp. Källan säger då där du har handen på bröstet; Det sanna livets käglor har härmed börjat falla. Det sanna livets käglor är de käglor som gestaltas därför att det ska kunna bli en räserbana när du spelar det sanna livets spel. Detta spel går ut på att få käglorna att falla tills en gedigen räserbana upprättats. Räserbanan i din kropp är den väg som de devinska energierna färdas på. Den väg som är upptrampad är alltid den lättaste vägen att gå. Där erbjudandet om devinsk energi ofta går skapas en trefilig väg rakt genom din kropp. Lägg den tid du har på att snäva stigar ska bli breda motorvägar.

Den breda esoteriska omloppsbanan i din kropp mottar fler joner på en gång. Det skapar ett flöde i din kropp som du behöver för att du ska må bra och hålla dig frisk. Du behöver inte befinna dig i naturen när du gör den här övningen. Det går lika bra hemma i soffan eller när eller när du sitter på bussen. Det spelar ingen roll var du är därför att energierna är de samma överallt. Det älskade moderliga serverandet ska serveras dig var du än befinner dig. Därför säger jag dig; Förlora ingen tid på att tänka att nu har jag inte tid eller nu är det inte möjligt. Det enda som krävs för att du ska kunna duka ditt bord med Moder jords energi är fem minuter egentid. Du serverar dig så mycket som du själv tycker att du behöver för att frihetskänsla ska blomma där du har handen på bröstet.

Uppenbarelsen säger att det sanna serverandets konst är något som alla människor måste lära sig eftersom det handlar om liv. Det handlar om liv!

Mästaren inom dig vet när den sanna räserbanan är skapad. Då flödar energierna så fort du bara tänker att du ska servera dig själv dansen i ljuset. Det går på en bråkdel av en sekund och därför behöver du inte ens avbryta det du gör för att det devinska flödet ska starta. Egentligen ska det flöda hela tiden men innan dess gäller det att så ofta som möjligt tänka; Jag tar emot den gudomliga dansen i ljuset från Moder jord, genom mina fötter och upp till svanskotan. Det är allt. Gör det så ofta du kan så ska du se att mirakel sker i ditt liv.

Gehöret för det enhälliga beslut som du tar, känns ända in i djupet av din själ. Det beslut som du tar är evigt och det handlar om ditt liv. Den sanning som du reser dig upp för att se, finns där du har handen på bröstet. Det som krävs för att sanningen ska bli läsbar, är att du erbjuder dig själv det dukade bord som gottar sig i Moder jords näring. Esoterisk näring dränerar din själ från tunga energier som får dig att känna dig grinig, trött, arg, desorienterad i tillvaron, hämmad, modfälld, mottaglig för sjukdom, längtande efter något mer i livet, slö, smärtande, argsint, ledsen, irriterad mm. Dessa känslor dröjer kvar i din kropp så länge det sanna bordets esoteriska serverande nekas av dig själv.

Ge dig själv tillåtelse att ta emot det devinska flödet av evigt liv i din kropp. Duka ditt bord med de gudomliga energierna så kommer din kropp flöda av liv. Du reser dig upp ur din slummer och lämnar de tunga energierna bakom dig. Du kommer att uppleva serenad därför att det sanna flödet av kärlek skapar musik i ditt liv. Din källa serverar dig livs levande energier för att du frigör din själ ur de tunga energiernas grepp. Längtandet som du sanningen att säga har känt i hela ditt liv får nu den sanna bekräftelsen. Längtandet som mesan känt, där du har din svanskota, får nu sin bekräftelse därför att du ger den ett hejdundrande kalas. Kalaset du bjuder din mesa på är det som den alltid har längtat efter. Lärdomen som det mesiska kalaset ger dig är att där liv flödar blir det varmt och esoteriskt pirrande.

Iscensättandet av det mesiska kalaset färgar av sig i hela din kropp, särskilt där du har handen på bröstet. Därför att där du har handen på bröstet är själva källan till allt liv. Gehöret du känner för dansen i ljuset mynnar från det som vi kallar längtans blåa blomma. Där du har handen på solar plexus bor den längtande blåa blomman. Längtans blåa blomma längtar efter de sju kalasen som det devinska serverandet erbjuder. Längtans blåa blomma längtar efter gudomlig näring serverad på de sju bord som din kropp har inom sig. Längtans blåa blomma mottar näring från de sju borden så fort de blir dukade med evigt ljus ifrån de sju esoteriska källorna.

(Mesa betyder bord på spanska och hos Qeroindianerna använder man en mesa som medicinpåse i sina healingceremonier, fylld av kraftföremål. I Evighernas bok är en mesa ett kraftcentra på din kropp eller ett chakra som många säger)

De sju esoteriska källorna dränerar din kropp fullständigt från all tung energi och från all sjukdom som kan tänkas uppstå eller som har uppstått. Det sjufaldigt devinska dränaget är helandet som din kropp mottar därför att mesan där du har handen på bröstet serverar älskad tro, hopp och kärlek till längtans blåa blomma. Det sanna ordets mesa finns där du har handen på bröstet, tryggt vilande i famnen på längtans blåa blomma. Lärdomen som det devinska serverandet ger dig är att människans sju bord ger dig all devinsk serenad som din kropp behöver för att må bra och vara lycklig på riktigt. Iscensättandet av de sju dukade borden ger längtans blåa blomma all näring den behöver för att spricka ut i blom, smäktande vacker.

Källan där du har handen på bröstet mottar de sju dukade bordens esoteriska näring och serverar längtans blåa blomma dopet som den längtat efter. Dopet som mästaren inom dig mottar då de sju esoteriska borden förs till längtans blåa blomma tänder den låga i dig som måste få brinna. Sanningen att säga, människans urkraft där hon har handen på bröstet måste brinna som en sann låga av devinsk kärlek. Lärdomen som det seende gehöret ger dig är att utan den brinnande lågan kan du inte leva i sann gemenskap och utan den brinnande lågan kan du inte se att läsa det som står skrivet där du har handen på bröstet. Du frigör din själ därför att det sanna devinska blodet börjar flöda i din kropp. Det sanna devinska flödet desarmerar dig så att du drar till dig liv istället för att skydda dig mot liv. Desarmeringen måste bli total eftersom en väg som innehåller diverse hinder skulle skada den resande. Den resande skulle antingen krocka eller bli lidande för att han eller hon dröjer så länge på själva vägen utan att komma fram till målet. Det mål du ska komma fram till erbjuder dig ofta något i form av lön för ett arbete eller kunskap från en utbildning eller gemenskap från en vän.

Därför säger jag dig mitt barn; Dröj inte för länge på vägen, för esoterisk näring flödar inte där det finns blockeringar i kroppen. Esoteriskt flöde renar din själ och ger dig förmånen att komma fram till själva källan. Källan där du kan läsa det sanna ordet om livet och evigheten. Läs det sanna ordet när det sanna seendet vaknat och den brinnande lågan inom dig serverar dig evigt ljus. Evigheternas bok finns inom dig och ehuru du läser den eller inte är upp till dig.

Tack kära systrar och bröder! Vi är alla ETT! Älskar er från djupet av mitt hjärta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar