lördag 23 mars 2013

Sanningens uppenbarelse är Du


Publicerat i Budskapsportalen nr 6 den 22/3-13

Människan är sanningens uppenbarelse så som i Himmelen så och på Jorden. Vanan trogen tvivlar hon ofta på att så är fallet. Människan är en vanemänniska. Vanan trogen verkar det, som vanan säger, i varje människas liv. Mitt råd till er är att bryta era vanor. Man kan börja med en så enkel sak som att sätta sig vid andra sidan av bordet. Människornas mest inpräntade vanor är oftast de enklaste ting. Mumlar du för dig själv skapar du inget gehör hos andra, eftersom ingen hör vad du säger. Mässar du högt och tydligt tycker människor att du tar för stor plats. Men tecknar du tydliga ord med din mun och ditt hjärta ska skenbarheten försvinna i ditt liv. Utan tvekan kommer människor att lyssna på dig och verkligen tro på dig. Mest av allt kommer vi att lyssna på dig därför att vi lyssnar på tydligheten i ditt hjärta.

;) Följ ynglingens väg i ditt hjärta. Mätt blir du, när du kommer fram till att vad ynglingen i ditt hjärta drömmer om är sanningen om ditt liv. Med åren lägger ni lock på ynglingens drömmar därför att ni tror att det är för sent. Män och kvinnor vill uppnå sina drömmar i unga år och sen tror de att de ska slå sig till ro. Verkligheten ser annorlunda ut. Seendet förändras från att vara en bild som projiceras utifrån och in i ditt öga, till att bli en bild som projiceras inifrån och ut från dina ögon. Tycker du att det låter konstigt så kommer jag åter säga att det är för att du är din vana trogen. Musik skapas inte utanför dig för att sedan föras in i dina öron. Musik skapas inuti dig och väller ut ur dig.

Din uppenbarelse är det sanna och levande konstverket. Musiken väller ut ur dig och skönheten väller ut ur dig och lägger sig som ett skimmer över världen. Tänk att dina ögon är ett trollspö som förvandlar allt det ser till en skönhetens glittrande källa. Människan ser och skapar skönhet. Människan ser och berör livsnerven att vakna inom det beskådade. Under sker i en människas blick. Längtande hjärtan får frid när den sanna uppenbarelsen i din blick får fäste på det och magik skapas. En kommunikation utan ord som öppnar alla vattentäta skott mellan människor. Magik skapas som vederkvickelse för själen. Med tindrande ögon skapas en vacker värld och under sker.

Ynglingens dröm försvinner aldrig men reglerna för hur drömmarna ska uppnås och vad drömmarna egentligen är förändras. Drömmen är sanningen om ditt liv. Drömmen och drömmaren är samma sak. Det du drömmer om är att återupptäcka dig själv, den du verkligen är. Människor drömmer och tror att det är fantasier. Men drömmen är verklighet och det du tror är verklighet, är egentligen bara en dröm. Men nu är det dags att vakna ur den drömmen och se sanningen. Sanningen uppenbaras som en stjärnhimmel i ditt inre och skickar stjärneljus över världens alla barn. Med tydlighet i hjärtat skapar du en skön och sann värld. Men mumlar du ska andras sanningar läggas i din mun och i ditt hjärta och förhindra stjärnhimlens magiska ljus att lysa genom dig. Mässar du för högt slår människor dövörat till.

Hörsamma ynglingens längtande dröm och inse att kraften i den drömmen är stark. Medvetandegör dig om att det du som ung längtade efter redan fanns inom dig. Du drömde om dig själv och den kreativa förmågan som slumrade i ditt bröst. Tänk tydligt och tala tydligt! Men skrik inte. Modet att se sanningens ljus tindra ifrån dina egna ögon får världen att leva och målas i regnbågens alla färger. Människans förmåga att måla med sina ögon är en gudagåva som inte står att finna någon annanstans. Mästarens skaparförmåga sker i ett enda ögonblick, omedelbart. Tro på den strålglans som ditt hjärta och dina ögon besitter och låt inget få hindra det levande och skapande ljuset att få skapa mirakel i världen. Tvivla aldrig på dina ögons förmåga att verkligen se och verkligen skapa. Halleluja, halleluja, halleluja!

Insikter blir småningom utsikter. Människor svansar runt, sin vana trogen och läser av sin omgivning så som människor gjort i alla tider. Ekonomiskt värde är ett högst overkligt värde. Mänskligt värde går inte att mäta därför att skapelsen är ovärderlig. Mest därför att skapelsen inte är statisk utan ständigt skapande. Det skapade är inte separerat från skaparen. Det skapade är skaparen, livet självt. Världen beskådar sig själv genom dina ögon. Musiken i ditt hjärta skapar genklang och vibrationer i din omgivning. Musikens lagar är livets lagar. Den kreativa musiken är inte bara en gång skapad av någon. Den skapar upplevelse hos åhöraren som lever upp. Den skapade musiken skapar liv. Musiken återupplivar sig själv på de ställen som råkat falla i sömn. Där vattentäta skott upprättats faller enstaka delar av skapelsen i sömn.

Musikens ljudvågor blir mycket begränsade och förvanskade i vatten. Musik behöver luft för att färdas och skapa vibration. Musikens lagar blir inte de samma i vatten. Människan reser sig nu upp ur vattnet, torkar fötterna och sjunger evighetens lov på sin vandring mot horisonten. Människans transformation till en högre dimension tar henne upp ur vattnets rike, till ett rike där inga vattentäta skott längre kan lägga sordin på livet. Uppstigningen ur vattnet är en övergång från fiskarnas tidsålder till vattumannens tidsålder. Människan ska sluta trampa vatten och ständigt få kallsupar. Människan ska äntligen kunna se klart när hon gnuggat vattnet ur ögonen. Människan ska sjunga frihetens lov och inse sin egen skapande potential. Nasaret födde en gång en man vid namn Jesus Kristus. Moder jord ser nu miljoner människor resa sig upp ur vattnet, döpta in i en ny dimension och in i en ny och lättare kropp som vibrerar i harmoni med luften och med den eviga symfonin som skapar uppsving efter uppsving.

Tummen upp för varje människa som reser sig ur vattnet. När transformationen väl har skett är en återgång helt omöjlig. Människans lätta kropp har fått en annan densitet och ämnar flyta som en kork på vattnet om den försöker gå tillbaka ner. Det är en praktisk omöjlighet. Dessutom kan ett öga som redan har sett världen ovan vattenytan aldrig glömma vad det sett. Ut ur vetenskapens kruka vandrar tusen och åter tusen människor dagligen. Melankoli ska drabba en del, men samtidigt igenkänning. Människan närmar sig alltmer sitt ursprung. Sanningen uppenbaras allt mer i era ögon. Sanningens ljus faller över världen och får den att leva. Megafoner behövs inte längre. De starkaste orden är de ord som inget öra kan höra. De starkaste orden är de ord som hjärtat talar. Därför att de kommer ifrån evigheternas evighet. Människors ögon är en kanal för dessa ord. De ljudlösa ordens kraft väcker de sovande till liv.
Människor vaknar i den tid som är nu därför att det är en kosmisk nödvändighet. Med vattumannens tidsålder blir allt uppenbarat. Sanningen blir uppenbarad. Du blir uppenbarad eftersom sanningens uppenbarelse är Du!

Din Moder/Fader Gud i evigheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar