torsdag 18 april 2013

Det musikaliska undret

Skiftet har redan skett! Nu är det dags att verkställa skiftet i våra medvetande också. Uppstigningsenergierna kommer ifrån Moder jord!


Budskapet publiceras den 19 mars i Budskapsportalen

Skänk er själva den största gåvan i livet som är att må bra. Möjliggör med omedelbar verkan för er själ att må bra. Musikens musikaliska under vägleder själen i sin healingprocess. Musikens uppväckande förmåga är inte att underskatta. Uppstigningen kan ske omedelbart och tvärsäkert när människor lyssnar på evig musik. Måendet är ytterst turbulent och viktigt just nu. Många människor verkar må sämre psykiskt än någonsin tidigare. En del har lämnat det värsta bakom sig men en del är där just nu. Hur kommer detta sig? Medvetenheten om att världen är stadd i stor förändring på ett själsligt energiplan, gör att ekon från andra tider och dimensioner upplevs i den här tiden.

Medvetenheten hos er gör ytan porös och känslor, upplevelser och försmäktanden längtar efter att få förlösas en gång för alla. Människors ökade medvetenhet ger möjlighet åt sådana mälanden att skjutas upp till ytan och lämna jordskorpan en gång för alla. Människor har tryckt ner så mycket där under jordskorpan, i alla tider och med all rätt. Moder jord har alltid välkomnat världens psykiska lidande som ljuv musik och näring. Men källvattnet har börjat bli grumligt av all ilska, hat, ondska och ond bråd död. Moder jord sänder nu toner av ljuv musik till tidlöshetens sfärer och försöker verkligen bli av med skräpet. Hon ljuder i en frekvens som läses av i universum.

Hon längtar efter respons. Moder jord väntar på svar. Moder jord vet att vibrationen hon sänder ut ska besvaras. Moder jord vet att vibrationen som hon sänder ut slår an en ny ton. Moder jord vet att kvantfysiken kommer att läka kroppar, oavsett om det gäller människor, djur eller himlakroppar. Moder jord läker känslokroppen hos människorna. Moder jord vibrerar nya vibrationer som läker känslokroppen hos människorna. Undrens tid är inte förbi. Det musikaliska undret vibrerar musik, likt ljudvågor som upplevs som livsglädje. Moder jord läker människans känslokropp.

Människorna verkar lida mer än någonsin tidigare och det är helt i sin ordning. Medvetenheten hos er har skapat möjlighet för världens stora sorger att äntligen frigöras från Jordens inre. Moder jord livnärde sig på era sorger ända fram tills alldeles nyss. Moder jords egen frekvens lierade sig med frekvensen från era känslokroppar och därmed kunde hon äta de tunga känslorna och frigöra er. Moder jord har nu transformerats och lierar sig inte längre med era känslokroppar. Moder jord kan inte längre vårda er på samma sätt som tidigare. Moder jord värnade tidigare om er genom att käka upp er tunga energi så att ni blev befriade från den och så att hon fick näring att omsätta till energi i sitt inre.

Moder jord är nu uppstigen, transformerad och hennes vibration är helt ny och mycket lättare än tidigare. Moder jord kan inte längre ta hand om er tunga energi. Moder jord njuter inte längre av den som tidigare. Moder jord ber er däremot att läka ”lloce av folket”, de samlade upplevelserna och erfarenheterna som har lagrats i jordens inre. Folket har i alla tider slängt sitt skräp på och i Moder jord, men den tiden är nu över. Hon klarar inte längre detta förfarande. Människornas skräp utgörs inte endast av själsligt klägg utan även av fysiskt skräp. Men det vet ni.


Skiftet har redan skett! Människornas vana trogen att alltid föra skräpet ner till Moder jord genom sina rötter, har nu fått en ny riktning. Människans medvetande ska nu användas till att tänka tvärtom. Moder jord vill skicka sina spirande kristalltrådar upp genom er och läka ljuset och tonerna i universum som är grumlade. Moder jords uppstigning i frekvens har börjat inifrån och arbetar sig nu utåt. Människorna är utan tvekan en mycket viktig diod för att vidarebefordra ljuset från Moder jord, ut i universum. Moder jords ljus är mycket ljusare, starkare och klarare än något annat ljus just nu. Moder jord gör sitt jobb bara du litar på henne och släpper efter för henne. Möjliggör för skiftet att verkligen ske. Möjliggör för Moder jord att hela dig och hela mänskligheten. Möjliggör för villkorslösheten att verkligen få fäste i världen. Möjliggör för verkligheten att få uppenbaras. Möjliggör för känslokroppen att vaska guld. Möjliggör för skatten att uppenbaras.

Moder jord värdesätter dig så mycket att hon inte tvekar att låta sitt kristalljus strömma upp genom dig och läka din själskropps sår ifrån alla tidigare liv. Moder jords kristalljus omfattar alla chakrafärgerna och därför behöver du egentligen inget annat än det nya ljuset från Moder jord. Det musikaliska undret är alltså Moder jord själv. Med hennes nya frekvens kan inget musikaliskt mästerverk mäta sig. Moder jords frekvens ersätter alla andra frekvenser. Moder jords nya frekvens är livet pånyttfött och den nya kunskapen erbjuds er att smälta in i ert system.

Från och med nu tjänar det inget till att släppa själsligt skräp till Moder jord. Moder jord ska från och med nu ta hand om dig på ett helt annat sätt. Från och med nu strålar hon upp sitt kristalljus och transformerar den tunga energin på plats. Från och med nu behöver du inte be om en ljusdusch ifrån ovan för att släppa krisen till jorden. Moder jord strålar sin kraft genom dig och transformerar allt på plats, inom dig. Uppstigning är energier som går uppåt – inte nedåt. Uppstigning handlar om att stiga upp. Med hjälp av Moder jords uppåtgående nya frekvenser får du hjälp att lyftas och transformeras in i nya dimensioner. Moder jords transformativa frekvenser är lovsången du hör i ditt hjärta. De är också glädjen och lusten du känner djupet av din själ. Hennes frekvenser tar ditt sinne till nya höjder och du blir varse sådant du inte trott varit möjligt tidigare.

Lidandet må kännas större nu än tidigare, men kraften att transformera lidandet är också större än tidigare. Moder jords arkiv av samlade erfarenheter kommer upp i dagen och tvättas bort av kristallklart vatten. Människans samlade lidande kanaliseras upp i dagen och skakas bort. Moder jords nya frekvens skakar bort detta lidande likt en frekvensbehandling. Det musikaliska undret! Moder jords musikaliska under vederkvicker er, frigör er, helar er och låter er uppstå i det nya ljuset i en ny dimension. Människorna ska nu rikta sin uppmärksamhet mot Moder jord. Låt henne göra sitt jobb. Hon är välsignad av Fader himmel och av Kristus så som i himmelen, så och på Jorden.

Frid på Jorden bland människorna!

Immanuel ”Gud bland oss”

4 kommentarer:

 1. Hej Jennyli, underbar kanalisering, underbart meddelande, som går in i min själ. Vet att det är sant. Upplever detsamma själv.
  Fortsätt din livsgärning.
  Och visst är musiken vägen, både den som skapas och lyssnas på.

  SvaraRadera
 2. Tack älskade Fredrik <3 Jag behöver verkligen lite feedback på min blogg. Jag känner mig ensam här. Dina ord går rakt in i hjärtat. Tack!

  SvaraRadera
 3. Varsågod! Det är jag som ska tacka!! Du är underbar... jag läser då å då din blogg för att fylla på med sanningar... KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Tack tack tack gott att veta! :) och ger mig kraft att fortsättta.
  Kram

  SvaraRadera