söndag 21 december 2008

Jag och datorer

Det är nog en omöjlig ekvation. Jag är så ledsen. Nu hade jag tydligen ändrat en inställning som gör att jag måste granska kommentarerna innan jag publicerar dem, även de som görs av andra. Av en händelse råkade jag komma till en sida där det fanns två kommentarer jag inte läst tidigare och jag kryssade för dem och tryckte på knappen "publicera" med en gång. Nu finns de inte längre. Det känns som om det går troll i min blogg. Jag hann tyvärr inte läsa igenom kommentarerna och jag vet inte vem de var ifrån eller vilket inlägg som kommenterades. Snyft.

3 kommentarer:

  1. Men så lätt ger jag mig inte. Ibland tror jag att det finns motkrafter som verkar för att förstöra. Men som sagt, jag lägger mig inte.

    SvaraRadera
  2. det tar ett tag innan man blir vän med blogger. att ha kommentargranskning kan vara bra, nu har jag inte haft spam på nästan ett år(ta i trä) men kommer det tillbaka kommer jag aktivera granskning igen. jag tror inte du behöver ha det. däremot kan man ha så ett det kommer ett mejl när det kommit en kommentar, det är bra, utan det skulle jag glömma att svara på kommentarer.

    SvaraRadera
  3. Ja jag tog bort den inställningen med en gång. Däremot förstår jag inte varför de två kommentarer som stod under granskning försvann när jag tryckte på publicera.

    SvaraRadera